”U” Cluj se mută de la Sânmartin din cauza distanței și suprafeței de joc. Varianta luată în calcul de Erik Lincar

Andrei PASCU 12 Sep. 2021, 19:29 Liga 2
”U” Cluj se mută de la Sânmartin din cauza distanței și suprafeței de joc. Varianta luată în calcul de Erik Lincar

Universitatea Cluj se mută din nou. Nu va mai folosi arena de la Sânmartin pentru disputarea meciurilor de pe teren propriu, până când poate reveni pe Cluj Arena, iar ardelenii au toate șansele să evolueze la Bistrița. Informația a fost confirmată de antrenorul Erik Lincar.

”U” Cluj plănuiește să se mute la Bistrița

”Principalul” clujenilor a afirmat că a discutat cu conducerea, s-au luat în calcul mai multe variante, iar stadionul de la Bistrița va fi, în mare măsură, ”casa” Universității Cluj pentru următoarele meciuri din Liga 2.

Aspectele după care s-a decis că varianta stadionului de la Sânmartin nu mai e una bună este legată de faptul că suprafața de joc are probleme, iar distanța este una destul de mare. O variantă a fost și Târgu Mureș, dar arena nu e în cele mai bune condiții.

Pentru noi soluțiile importante erau să avem un gazon bun, pe care să se poată juca un fotbal de calitate și cred că până la urmă ne vom muta și de la Sânmartin, unde gazonul nu mai este la același nivel ca în trecut și vom alege o altă locație. Cred că va fi Bistrița, pentru că este și mai aproape.

Am încercat și varianta Târgu Mureș, dar acolo fiind o absență a fotbalului în ultimii ani la nivel superior, abia acum vor începe să reabiliteze stadionul și terenul de joc”, a spus Erik Lincar în podcastul 100% ”U”, citat de Sportul Clujean.

Primul meci acasă pentru ”U” Cluj, în etapa a 7-a, cu Viitorul Pandurii

În etapa a 6-a a Ligii a 2-a, Universitatea Cluj va evolua luni, 13 septembrie. Va întâlni FK Csikszereda, dar partida este în deplasare, la Miercurea Ciuc. Prima confruntare în care ”U” Cluj va evolua acasă este cea cu Viitorul Pandurii, din etapa a 7-a a Ligii a 2-a.

Înaintea jocului direct dintre FK Csikszereda și ”U” Cluj, ciucanii sunt pe penultimul loc, 19, cu 0 puncte, iar ardelenii sunt pe poziția a 5-a, cu 12 puncte.

Foto: FC Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/esecul-din-cupa-romaniei-i-a-fost-fatal-al-treilea-fotbalist-scos-din-lot-de-u-cluj-care-trebuie-sa-isi-caute-echipa-19199939

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-u-cluj-s-a-intarit-in-defensiva-cu-un-fundas-spaniol-ibericul-prezentat-la-aproape-o-luna-dupa-ce-a-inceput-antrenamentele-19199854

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-il-critica-pe-arbitrul-andrei-moroita-pentru-eliminarea-lui-chatziterzoglou-cartonasul-rosu-a-fost-foarte-exagerat-ce-spune-despre-esecul-cu-fc-buzau-si-cine-este-19200638

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-convins-ca-fc-buzau-a-castigat-meritat-la-iasi-am-fost-echipa-care-a-atacat-mai-mult-echipa-mai-periculoasa-ce-spune-despre-eliminarea-lui-chatziterzoglou-19200586

Andrei PASCU 12 Sep. 2021, 19:29 Liga 2
Pe aceeași temă