Suporterii echipei CSM Reșița pot contribui la bugetul clubului. Conducerea scoate la licitație tricourile jucătorilor care au învins Rapid în Regie. Acum se fac oferte pentru cel al marcatorului golului

Marius ANGHEL 25 May. 2020, 16:23 Liga 2

La solicitarea suporterilor, CSM Reșița a scos la licitație tricourile jucătorilor care s-au aflat pe teren în ultimul meci oficial desfășurat de echipă în acest an și în acest sezon ”înghețat” de Liga 2, cel cu Rapid, câștigat în Regie cu 1-0. Primele două tricouri, îmbrăcate de portarul Alberto Cobrea și mijlocașul Călin Cristea, au fost deja adjudecate de fani, acum făcându-se licitație pentru cel al lui Laurențiu Buș, marcatorul golului decisiv. Banii strânși vor alimenta contul grupării din Valea Domanului.

CSM Reșița a încheiat actualul sezon de Liga 2, ediția 2019/2020, pe locul 15, primul de deasupra locurilor retrogradabile, dacă acest campionat s-ar fi dus la bun sfârșit și nu s-ar fi decis ”înghețarea” sa pentru ocupantele pozițiilor 7-18 din cauza pandemiei de COVID-19, implicit la hotărârea ca nicio formație să nu pice în Liga 3.

Trupa prezidată de Cristian Bobar și-a îndeplinit, astfel, obiectivul de menținere în eșalonul secund, iar acum e preocupată de prelungirea contractelor jucătorilor, alimentarea contului pentru plata salariilor, cât și îmbunătățirea condițiilor la baza sportivă din Valea Domanului, precum înlocuirea gazonului stadionului ”Mircea Chivu”.

Tricourile lui Alberto Cobrea și Călin Cristea au fost primele scoase la licitație

În privința alimentării contului au posibilitatea să se implice și suporterii echipei bănățene, odată cu pornirea unei acțiuni pe pagina de Facebook a clubului.

Entuziasmați de victoria obținută de băieții lui Dorinel Munteanu în Regie, în fața Rapidului, scor 1-0, în ultimul meci oficial desfășurat de ambele echipe înainte de suspendarea sezonului din cauza pandemiei de COVID-19, fanii trupei din Valea Domanului au solicitat conducerii să scoată la licitație tricourile purtate de jucători în respectiva victorie.

CSM Reșița n-a stat mult pe gânduri și a dat drumul licitațiilor. Primul tricou propus a fost cel al portarului Alberto Cobrea, care a și fost adjudecat pentru suma de 620 de lei de Ionuț Petru, după ce s-a început de la 100 de lei. Al doilea a fost al mijlocașului Călin Cristea, care a fost achiziționat în schimbul sumei de 450 de lei de Roberta Doralin.

A treia licitație a început duminică, în care CSM Reșița pune la bătaie tricoul mijlocașului Laurențiu Buș, cel care a și marcat golul victoriei în Regie. S-a început tot de la 100 de lei, iar termenul limită până la care suporterii pot licita ține până marți, la ora 17:00. Momentan, până la publicarea articolului, cel mai mult oferise Adrian Slanki: 700 de lei.

Licitațiile vor continua apoi cu celelalte tricouri ale jucătorilor care au fost pe teren în meciul Rapid – CSM Reșița.

Această acțiune a clubului din Valea Domanului nu este prima. În pauza de iarnă, CSM Reșița a scos la licitație tricourile jucătorilor din prima parte a sezonului de Liga 2.

Foto: Eduard VÎNĂTORU, George FILIP (ambii de la Mediafax Foto) și Răzvan PĂSĂRICĂ (Sport Pictures)

Marius ANGHEL 25 May. 2020, 16:23 Liga 2
Pe aceeași temă