Transferul lui Robert Hodorogea la Poli Iași a picat, din motive medicale. Ieșenii caută un alt stoper. Răzvan Pleșca, dorit antrenor de portari, a refuzat propunerea

Narcis POHOAȚĂ 06 Jul. 2021, 18:56 Liga 2
Transferul lui Robert Hodorogea la Poli Iași a picat, din motive medicale. Ieșenii caută un alt stoper. Răzvan Pleșca, dorit antrenor de portari, a refuzat propunerea

Lovitură grea pentru Poli Iași! Transferul jucătorului Robert Hodorogea, în vârstă de 26 de ani, la gruparea din Copou a picat, din motive medicale.

Temerile oficialilor ieșeni cu privire la unele probleme medicale s-au adeverit după examinarea rezultatului RMN-ului, iar moldovenii au fost nevoiți să renunțe la legitimarea fundașului central.

Poli Iași nu vrea să riște cu Robert Hodorogea

Potrivit conducătorilor din Copou, Hodorogea nu este încă refăcut în totalitate după intervenția chirurgicală suferită recent, astfel că nu vor să riște să legitimeze un jucător de care nu se pot folosi ulterior, ori care poate risca o recidivă.

”Ni l-am dorit foarte mult pe Hodorogea. E un băiat foarte serios, un caracter foarte bun, s-a pregătit foarte bine cu echipa în ultimele zile, dar rezultatele RMN-ului ne-au determinat să renunțăm la legitimarea lui. Cred că este cel mai bine și pentru noi, dar și pentru dânsul să nu semnăm pentru moment și sperăm ca el să se recupereze cât mai rapid, în totalitate. Îi dorim mult succes în continuare”, a declarat, pentru Liga2.ro, managerul general al lui Poli Iași, Florin Briaur.

Luați pe nepregătite de această întorsătură, oficialii din Copou sunt puși din nou în situația de a căuta un stoper experimentat, postul de fundaș central fiind acoperit în momentul de față doar de doi jucători, Ștefan Cană și Florin Plămadă.

Semnează și Cristian Pușcaș

Altfel, mijlocașul defensiv Cristian Pușcaș va semna în cursul serii de marți cu Poli Iași, după antrenament, urmând ca Tiberiu Serediuc și Alexandru Stan să facă același lucru cel mai probabil miercuri, dacă nu vor fi probleme la vizita medicală.

Pușcaș, 27 de ani, vine de la Dunărea Călărași, echipă pentru care a marcat două goluri în 16 meciuri. În carieră, acesta a mai evoluat în România la formațiile Steaua II, Gloria Buzău, Academica Argeș, Metalul Reșița, Petrolul Ploiești, UTA Arad și Turris Oltul Turnu Măgurele, dar și în Islanda, la Fjardabyggdar.

Răzvan Pleșca a refuzat postul de antrenor de portari

În ceea ce privește postul de antrenor de portari, Poli Iași a fost refuzată mai întâi de Cezar Lungu, care vrea să mai apere, apoi de Răzvan Pleșca.

Potrivit oficialilor ieșeni, Răzvan Pleșca, fost goalkeeper în Copou în perioada 2005-2010, a motivat că ar vrea să continue într-o funcție de management.

Clubul s-a despărțit amiabil de Benone Dohot, antrenor de portari căruia fosta conducere îi prelungise contractul pe doi ani. În schimb, Ioan ”Nelu” Câmpeanu a refuzat propunerea de a se alătura staffului lui Costel Enache.

Foto: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/principala-ingrijorare-a-lui-costel-enache-la-doua-saptamani-dupa-ce-a-preluat-poli-iasi-pe-ce-posturi-mai-vrea-intariri-cana-a-semnat-transferul-lui-hodorogea-e-in-impas-19191438

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antrenament-cu-juniorii-victorie-clara-pentru-elevii-lui-costel-enache-in-meciul-test-cu-lps-iasi-portarului-caruia-i-s-a-propus-sa-vina-antrenor-in-copou-19191179

Narcis POHOAȚĂ 06 Jul. 2021, 18:56 Liga 2
Pe aceeași temă