Alex Bourceanu a semnat cu SCM Gloria Buzău. Mijlocașul ar putea debuta cu Farul

Alex Bourceanu a semnat cu SCM Gloria Buzău.** Mijlocașul ar putea debuta cu Farul

SCM Gloria Buzău și-a completat lotul în această săptămână cu încă un jucător de valoare. Noua achiziție a echipei antrenate de Ilie Stan este, de altfel, cel mai important fotbalist pe care nou-promovata în Liga 2 în are acum la dispoziție. Mijlocașul Alexandru Bourceanu (34 de ani) a semnat în această săptămână, luni, un contract valabil până la finalul sezonului.

Aflat în lotul Gloriei de două săptămâni, perioadă în care a și fost utilizat în două meciuri amicale, Alexandru Bourceanu a semnat luni contractul cu echipa buzoiană, valabil până la finalul sezonului actual, după ce ultima dată, în campionatul trecut al Ligii 1, a evoluat pentru Dunărea Călărași.

Bourceanu va fi din nou antrenat de Ilie Stan, cel care l-a și convins să vină la Buzău, după ce au mai colaborat în trecut la FCSB.

Dunărea Galați, Oțelul, Poli Timișoara, FCSB, Trabzonspor, Arsenal Tula și Dunărea Călărași sunt echipele pe care Bourceanu le are în CV. De asemenea, mijlocașul are și 26 de selecții în naționala României.

22 de meciuri, în 17 intrând ca titular, a jucat Alexandru Bourceanu în sezonul trecut al Ligii 1, pentru Dunărea Călărași

SCM Gloria Buzău o consideră Steaua București pe FCSB

„Sport Club Municipal Gloria Buzău aduce la cunoștință faptul că începând cu data de 25 octombrie 2019, clubul a semnat contractul cu unul dintre cei mai experimentați fotbaliști români, fostul căpitan al clubului Steaua București, mijlocașul Alexandru Bourceanu, 34 de ani. Bourceanu a atins vârful carierei la Steaua București, echipă cu care a câștigat trei titluri de campion, o Cupă și o Supercupă a României, făcând performanță pe plan european, în Europa League și Liga Campionilor. De asemenea, mijlocașul are 26 de selecții în naționala României. De-a lungul carierei, jucătorul a mai evoluat la Dunărea Galați, Oțelul, Poli Timișoara, Trabzonspor și Arsenal Tula. În sezonul precedent, Bourceanu a evoluat în Liga 1, la Dunărea Călărași. Noua achiziție a echipei noastre a mai lucrat cu antrenorul Ilie Stan, în sezonul 2011-2012, la Steaua.

De asemenea, începând cu aceeași dată, domnul Gigi Diaconu a preluat funcția de oficial sportiv din cadrul secției fotbal, funcție rămasă vacantă după plecarea domnului Dumitru Mureșanu. Domnul Diaconu are o bogată experiență în lumea fotbalistică, în calitate de fost observator și arbitru.

Conducerea SCM Gloria Buzău le urează celor doi bun venit în marea familie a fotbalului buzoian și le dorește mult succes!”, anunță directorul SCM Gloria Buzău, Ion Cazan, într-un comunicat de presă.

SCM Gloria Buzău (locul 9, 20 puncte, 13 meciuri) joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Farul Constanța (locul 6, 22 puncte, 14 meciuri), în etapa a 15-a a Ligii 2.

Pe aceeași temă