Totul pentru promovare! Decizia luată de conducerea echipei ”U” Cluj înainte de meciul cu FK Csikszereda, valabilă și pentru celelalte trei jocuri rămase de disputat în 2020

Vlad MĂCICĂȘAN 26 Nov. 2020, 14:37 Liga 2
Totul pentru promovare! Decizia luată de conducerea echipei ”U” Cluj înainte de meciul cu FK Csikszereda, valabilă și pentru celelalte trei jocuri rămase de disputat în 2020

”U” Cluj a fost afectată serios de infectările cu noul coronavirus. Echipa lui Costel Enache a avut aproape trei săptămâni de stat în carantină, din pricina multiplelor cazuri apărute în lot, iar după această perioadă a pierdut două meciuri la rând, deplasările cu CSM Reșița (scor 1-2) și Rapid (scor 0-1).

Universitatea Cluj a ajuns pe locul 11 în Liga 2, dar are chiar două sau trei meciuri în minus față de unele formații din primele șase și ar putea termina anul pe loc de play-off.

”U” Cluj joacă astăzi la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda, și mai are trei partide în campionat de desfășurat în 2020, toate pe Cluj Arena, cu Farul (2 decembrie, ora 16:45), Dunărea Călărași (8 decembrie, ora 16:45) și Ripensia (11 decembrie, ora 14:00), primul și al treilea fiind restanțe.

Jucătorii lui ”U” Cluj au primele dublate pentru ultimele patru meciuri din Liga 2 din 2020

În tentativa de a-și motiva jucătorii pentru a scoate maxim până la finalul anului din cele patru partide rămase de disputat în Liga 2, Daniel Stanciu a cerut dublarea primelor pentru aceste partide și le-a comunicat jucătorilor decizia conducerii, înaintea partidei de astăzi de la Miercurea Ciuc.

Dublarea primelor se va produce doar în situația în care ”U” Cluj obține minim trei victorii și un egal din aceste patru jocuri. Astfel, dacă formația ardeleană va câștiga toate cele patru partide, un jucător titular în aceste jocuri ar putea ajunge la peste 1000 de euro încasați doar din prime.

Încurajări și de la fani

Și fanii lui ”U” s-au implicat în motivarea jucătorilor, înainte de deplasarea la Miercurea Ciuc. Câțiva reprezentanți ai acestora s-au întâlnit cu jucătorii, înainte de plecarea în deplasarea de astăzi.

”Noi, la televizor suntem cu ochii pe voi. Vreau să cred că vă veți gândi la cei care sunt acasă și se uită la voi. Fiindcă suntem ”U”. Nu este nimic pierdut. ”U“ este în orașul ăsta ca un rege în junglă. Hai să ne revenim, să fie bine!”, le-a spus ”Hiena”, unul dintre suporterii emblematici ai Universității Cluj.

  • În plus, pe lângă cele patru meciuri pe care le mai are de disputat în 2020 în Liga 2, echipa antrenată de Costel Enache are de jucat și în acest weekend, duminică, de la ora 13:30, la Huși, cu Hușana Huși, în 16-imile Cupei României.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-u-cluj-se-joaca-de-la-ora-1630-studentii-se-intorc-acolo-unde-in-sezonul-trecut-au-aprins-lumina-19159626

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-costel-enache-dezvaluie-calvarul-prin-care-a-trecut-din-cauza-infectarii-cu-covid-19-am-avut-11-zile-de-chin-groznic-nu-e-de-joaca-antrenorul-universitatii-cluj-mesaj-de-19159288

Vlad MĂCICĂȘAN 26 Nov. 2020, 14:37 Liga 2
Pe aceeași temă