Tensiuni la ”FC U” Craiova înaintea meciului cu Rapid: Nicolo Napoli, băgat în ședință de Adrian Mititelu. Oltenii au trei noi absențe pentru derby-ul cu giuleștenii

Răzvan STÎNGĂ 09 Oct. 2020, 16:21 Liga 2
Tensiuni la ”FC U” Craiova înaintea meciului cu Rapid: Nicolo Napoli, băgat în ședință de Adrian Mititelu. Oltenii au trei noi absențe pentru derby-ul cu giuleștenii

U Craiova 1948 SA este neînvinsă în Liga 2, în primele șase meciuri, dar se pare că există câteva tensiuni în interiorul echipei. Potrivit surselor Liga2.ro, antrenorul Nicolo Napoli a fost băgat în ședință de patronul Adrian Mititelu, după meciul din etapa a șasea, cu Fotbal Comuna Recea din deplasare. Oltenii au înregistrat doar un rezultate de egalitate, scor 3-3, lucru care nu i-a picat tocmai bine finanțatorului.

Napoli, băgat în ședință de Mititelu după remiza de la Recea

Jocul prestat de echipă a fost unul cu anumite probleme în anumite momente din partida cu maramureșenii, iar Adrian Mititelu a discutat cu Nicolo Napoli pe seama acestui aspect. U Craiova 1948 SA a încasat golurile după greșeli destul de mari în apărare.

Prestația nu foarte convingătoare a continuat și joi, în Cupa României, când ”FC U” a trecut la loviturile de departajare de CSM Reșița. Ce-i drept, Nicolo Napoli a contat pe jucători utilizați mai puțin în campionat.

Adrian Mititelu este îngrijorat și de faptul că urmează un duel extrem de important în campionat, cu o echipă în formă, Rapid. Cele două sunt în fruntea clasamentului Ligii 2 și Mititelu își dorește o victorie într-un meci atât de important, mai ales că vrea promovarea la finalul acestui campionat.

”FC U” Craiova are trei noi absențe cu Rapid 

Alexandru Gîț, Ignacio Cacheiro și Radu Cristiu sunt indisponibili pentru perioada următoare. Cei trei nu vor putea să joace cu Rapid, astfel că Nicolo Napoli este nevoit să găsească anumite soluții pentru următoarele meciuri.

Radu Cristiu a acuzat probleme medicale chiar în timpul partidei cu CSM Reșița, dar se pare că va absenta, cel mai probabil, doar în confruntarea următoare.

Însă, în ceea ce îl privește pe Ignacio Cacheiro, notează Ediție, e ceva mai complicat. Are ruptură musculară și va sta pentru mai mult timp pe bară. Nicolo Napoli nu poate conta pe el în următoarea lună.

Alexandru Gîț s-a ales cu o entorză tot cu CSM Reșița și va absenta nu mai puțin de două săptămâni.

Tot peste două săptămâni se preconizează că se vor întoarce și doi vechi accidentați, Marian Stoenac și Călin Cristea.

Suporterii oltenilor merg la Severin pentru meciul cu Rapid 

Altfel, Peluza Sud 1997 anunță că va merge la Drobeta Turnu Severin pentru meciul favoriților cu Rapid, programat sâmbătă, de la ora 20:45, în cadrul etapei a 7-a a Ligii 2.

Chiar dacă protocolul medical prevede în continuare faptul că suporterii nu pot asista la partidele de fotbal din tribune, aceștia vor să își arate susținerea față de echipă și să-și încurajeze favoriții din afara stadionului. Și la Recea au făcut deplasarea un număr important de suporteri.

”Universitatea Craiova – Rapid

Toată suflarea oltenească a fost crescută în spiritul „anti capitală”. Nu este admis să fii oltean și să susții o echipă din capitală. Îți pierzi astfel imediat această calitate. Sâmbătă, de la ora 20:45, Știința întâlnește Rapidul la Severin, retrăind un derby de care nu am mai avut parte de aproape un deceniu. Toate ipotezele sunt prielnice ca toată lumea să fie prezentă weekendul ăsta la Severin.

Întrunirea suporterilor are loc la ora 17:00, în părculețul din Rovine, urmând să ne deplasăm împreună catre stadionul din Severin unde ne vom încuraja băieții. Dată fiind situația epidemiologică în care se află țara noastră, facem apel la toată lumea să aibe asupra sa masca de protecție. De asemenea, toată lumea să vină obligatoriu în negru! Deplasarea se face cu mașinile personale!

Vă așteptăm pe toți alături de noi, să cântăm și să-i purtăm pe băieții noștri spre o noua victorie, o nouă treaptă urcată spre prima divizie! De asemena, îl vom contesta pe toată durata meciului pe cel care a adus Știința în cea mai neagră perioadă a sa, dar și pe marioneta de lângă el, cel mai slab antrenor din istoria Universității Craiova!

Înainte spre Liga 1!”, precizează Peluza Sud 1997.

U Craiova 1948 SA – Rapid se joacă sâmbătă, de la ora 20:45, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin. Înaintea desfășurării etapei a 7-a a Ligii 2, Craiova e pe locul 1, cu 14 puncte, iar Rapid e pe poziția a 2-a, cu 13 puncte.

Foto: Fotbal Club Universitatea Craiova 1948

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-u-craiova-o-noua-calificare-dupa-lovituri-de-departajare-in-turul-4-al-cupei-romaniei-oltenii-au-ratat-un-penalty-in-minutul-90-dar-au-eliminat-dramatic-csm-resita-napoli-19151482

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-turul-3-11-meciuri-se-disputa-acum-printre-care-si-jocul-fc-u-craiova-csm-resita-inca-doua-partide-vor-fi-decise-la-masa-verde-19151375

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csm-resita-eliminata-prematur-din-cupa-romaniei-de-fc-u-craiova-alexandru-pelici-isi-dorea-un-parcus-cat-mai-lung-mereu-am-tratat-aceasta-competitie-cu-seriozitate-am-a-19151490

Răzvan STÎNGĂ 09 Oct. 2020, 16:21 Liga 2
Pe aceeași temă