Tensiuni la CSM Reșița după eșecul cu Slobozia. Cristian Bobar i-a amenințat pe jucători: ”O să «tai în carne vie» și o să-i «ard» unde îi doare mai tare. Cu mine nu mai au ce discuta.” Mesaj apăsat și pentru fani

Andrei PASCU 05 Oct. 2020, 13:34 Liga 2

CSM Reșița nu merge foarte bine în acest debut de sezon din Liga 2, deși la începutul campionatului planurile erau importante: calificarea în play-off și lupta pentru un loc de promovare. A obținut doar două victorii în cinci meciuri, iar ultima partidă, pierdută cu 0-3 în fața celor de la Unirea Slobozia, pare ”picătura care a umplut paharul” pentru președintele Cristian Bobar.

Conducătorul a declarat că relația de prietenie dintre el și jucători s-a terminat, iar între cele două părți va fi doar o relație normală, între președinte și fotbaliști.

Cristian Bobar: ”Probabil s-au gândit că am câștigat campionatul sau am primit vreun milion de euro!?” 

Bobar a luat această hotărâre pentru că este nemulțumit de atitudinea vestiarului. În plus, dacă lucrurile nu se vor regla în partidele următoare, a promis că va lua măsuri.

”De ieri nu mai sunt prietenul jucătorilor, sunt doar președintele executiv al clubului. Sunt foarte supărat de cele întâmplate. Se împlinesc doi ani de la revenirea mea la echipa aceasta, am reușit să promovăm, să învingem echipele mari, să pierdem, am gestionat eșecurile, dar cel de sâmbătă este cel mai dureros de când sunt eu aici. Dacă învingeam puteam să fim acolo sus în clasament, cum ne stabilisem obiectivul.

Sunt foarte supărat pe jucători, probabil că văzându-mă mai tânăr nu au luat în serios calitatea mea de președinte al clubului. De ieri nu mai sunt prietenul lor, sunt doar președintele executiv al clubului. Le-am transmis foarte bine ce au de făcut, prefer să rămână între noi și sper că ei au înțeles foarte bine mesajul meu. Voi lua măsurile ce se impun, dacă nu respectă ce trebuie făcut. O să «tai în carne vie» și o să-i «ard» acolo unde îi doare mai tare. Sunt surprins că jucătorii cu experiență din lotul nostru nu au putut să gestioneze lucrurile în săptămâna de după victoria de la Buzău.

Probabil s-au gândit că am câștigat campionatul sau am primit la club vreun milion de euro!? Indiferent de numele jucătorului, indiferent că este un junior sau cel mai bun din lot, ei cu mine nu mai au ce să discute până nu îndeplinesc ce le-am spus ieri. Nu se poate să tratăm cu atât de multă indolență un meci pe care puteam să-l câștigăm. Pot să spun că  în ședinta de ieri a fost un monolog, pentru că sunt foarte supărat. Am lucrat la cluburi mari și până acum am avut dialog cu jucătorii, dar nu se mai poate așa”, a spus Cristian Bobar pentru Radio Reșița.

Președintele Cristian Bobar a privit de pe banca tehnică meciul CSM Reșiței cu Unirea Slobozia. La mică distanță de el a stat antrenorul Alexandru Pelici

 

Cristian Bobar: ”Ne vin oamenii la meci, 50-60 de persoane, merg prin pădure ca să fie alături de noi” 

Președintele reșițenilor a trimis un mesaj de apreciere pentru fanii care susțin echipa la fiecare meci de pe teren propriu. Chiar dacă nu pot intra efectiv pe stadion, din cauza măsurilor luate împotriva răspândirii pandemiei, aceștia i-au încurajat pe jucătorii lui Alexandru Pelici din afara arenei.

”Ne vin oamenii la meci, 50-60 de persoane, merg prin pădure ca să fie alături de noi și noi chiar nu putem să-i răsplătim deloc? Jucătorii profită de indulgența noastră și a suporterilor. Ușa mea este închisă pentru jucători, mai discutăm peste două săptămâni. Sper să se trezească, să înțeleagă că nu este de joacă cu mine acum, sunt doar președinte pentru ei. Ei trebuie să fie doar pentru club și pentru suporteri.   

Vom pleca în ziua meciului la Severin, așa cum o fac și alte echipe de Liga a 2-a, aflate în clasament cum suntem noi. Mergem să jucăm, nu să pierdem, dar foarte important este meciul din campionat cu Metaloglobus București. O să facem un  program care să nu-i obosească pe jucători”, a concluzionat Cristian Bobar.

Suporterii Reșiței urmăresc meciurile din Valea domanului de pe dealul pe care este construită Tribuna a II-a. Pe stadion nu au voie în această pandemiei.

 

Golurile Unirii Slobozia în Valea Domanului au fost marcate de Constantin Toma (22 – penalty), Adrian Moldovan (55) și Gabriel Lazăr (64). Pentru CSM Reșița, când rezultatul era 0-1, a ratat un penalty experimentatul Laurențiu Buș, în minutul 50. De fapt, a alărat portarul Ionuț Poiană.

Laurențiu Buș a ratat un penalty pentru CSM Reșița în meciul cu Unirea Slobozia

CSM Reșița se află pe locul 14 în Liga 2, cu 7 puncte în cinci meciuri. Următoarea partidă va avea loc în Cupa României, cu U Craiova 1948 SA, în deplasare, miercuri, de la ora 14:30, iar ulterior în campionat, în București, cu Metaloglobus, sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Miruna Maria Mihancea

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-resemnat-dupa-ce-csm-resita-a-fost-rapusa-de-unirea-slobozia-cu-totii-suntem-vinovati-in-frunte-cu-mine-fotbalul-te-pedepseste-cand-nu-ai-atitudinea-corecta-19150791

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-surprins-si-in-etapa-a-6-a-a-invins-cu-3-0-csm-resita-iar-enache-costea-e-entuziasmat-jocul-din-a-doua-repriza-chiar-a-fost-la-discretia-noastra-19150756

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-6-sase-meciuri-incep-la-ora-1100-prinde-echipele-din-top-5-care-joaca-sunt-asu-poli-petrolul-si-dunarea-calarasi-19150611

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 05 Oct. 2020, 13:34 Liga 2
Pe aceeași temă