Suspiciunile de coronavirus se confirmă la ASU Politehnica. Firul ”evenimentelor” îmbolnăvirilor | EXCLUSIV

Anda DELIU 24 Jul. 2020, 16:02 Liga 2
Suspiciunile de coronavirus se confirmă la ASU Politehnica. Firul ”evenimentelor” îmbolnăvirilor | EXCLUSIV

Diagnosticul de infecție cu coronavirus se confirmă pentru ASU Politehnica. Clubul timișorean a anunțat că a venit rezultatul testului pentru Mario Contra (foto, în centru), cel care a și fost cu starea de sănătate cea mai deteriorată în ultimele zile. Informațiile care circulă între fotbaliștii din oraș sunt că și Raul Vidrăsan este pozitiv, dar clubul spune că nu are rezultatul pentru mijlocaș.

ASU Politehnica a anunțat că Mario Contra este confirmat pozitiv. ”Echipa noastră a efectuat a doua etapă de testare pentru depistarea noului coronavirus. Din păcate primul jucător dintre cei suspectaţi că ar fi infectat cu SARS-CoV 2 a primit astăzi rezultatul pozitiv. Este vorba despre Mario Contra. Pe această cale îi dorim multă sănătate şi o recuperare rapidă tânărului nostru portar! Reamintim că antrenamentele alb-violeţilor au fost suspendate preventiv încă de miercuri, ca urmare a stării acuzate de către doi componenţi ai Politehnicii. În zilele următoare vor sosi şi rezultatele testării celorlalţi membri ai lotului şi ai staff-ului echipei noastre”, informează clubul timișorean, primul din fotbalul românesc care și anunță numele jucătorului infectat.

Mario Contra a avut o stare de rău destul de serioasă

Din informațiile Liga2.ro, în familia Contra, atât tânărul portar, cât și tatăl său au avut simptome de infecție virală. Părintele, nu așa grav, dar fotbalistul, cu febră și tulburări digestive. De altfel, Mario Contra nu a mai mers deloc la antrenamente săptămâna aceasta, înainte ca echipa să le suspende oficial. Tânărul a luat tratament pentru starea sa de rău, dar ca și când ar fi fost vorba de enterocolită. Tratamentul simptomelor a dat rezultate, deoarece starea timișoreanului s-a ameliorat considerabil. Înainte de debutul acestor stări, Contra ar fi avut contact cu Raul Vidrăsan.

Zvonuri în fotbalul timișorean despre infectarea celor doi

Oficial, există doar rezultatul testului lui Mario Contra la club. În fotbalul timișorean deja se discută însă și că Raul Vidrăsan este pozitiv.

Sebastian Novovic ne-a transmis că pentru ceilalți fotbaliști, inclusiv Vidrăsan, se așteaptă rezultatul testului spre seară. Totuți, pe grupurile de comunicare ale altor echipe de fotbal din oraș, fotbaliștilor li s-a transmis să anunțe cluburile dacă zilele acestea au avut contact cu Contra sau Vidrăsan, pentru că ambii ar fi confirmați pozitiv!

Informațiile Liga2.ro sunt că de duminică, și Vidrăsan a avut ceva simptome, dar nu o stare așa deteriorată precum Contra. Cei doi ar fi avut însă un simptom specific infecției cu SARS-COV-2, atenuarea simțului mirosului.

Echipa și-a suspendat antrenamentele de miercuri, inclusiv amicalul programat sâmbătă cu CS Hunedoara. Rămâne de văzut ce vor spune celelalte rezultate și cât se va suspenda activitatea sportivă al club.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bani-aprobati-de-la-guvern-pentru-modernizarea-totala-a-stadionul-stiinta-lucrarile-la-arena-echipei-asu-politehnica-vor-dura-destul-de-mult-cat-costa-si-ce-capacitate-va-avea-19140627

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cazuri-de-coronavirus-la-asu-politehnica-clubul-si-a-suspendat-antrenamentele-19140484

Anda DELIU 24 Jul. 2020, 16:02 Liga 2
Pe aceeași temă