Steaua, eșec categoric în amicalul cu penultima clasată în SuperLigă. Campionii FC Argeș s-a impus la scor

Răzvan STÎNGĂ 25 Mar. 2023, 15:36 Liga 2
Steaua, eșec categoric în amicalul cu penultima clasată în SuperLigă. Campionii FC Argeș s-a impus la scor

Steaua a organizat, la fel ca majoritatea echipelor din Liga 2, un meci amical în pauza competițională din această săptămână. Sâmbătă, ”militarii” s-au deplasat la Pitești, pentru un duel cu formația din SuperLiga României- Campionii FC Argeș.

  • Dinamo a jucat și ea un amical cu o echipă din SuperLigă, cu Petrolul, cu care a remizat, 1-1.

A pierdut la scor formația lui Daniel Oprița, 0-3, chiar dacă piteștenii sunt penultimii în play-out-ul din prima divizie și n-au mai câștigat un meci oficial din decembrie anul trecut, adunând 12 confruntări la rând fără succes.

Steaua, eșec categoric în amicalul cu Campionii FC Argeș, scor 0-3

Daniel Oprița nu a menajat jucătorii pe care îi are la dispoziție, trimițând tot lotul pe teren în confruntarea de pe arena piteștenilor, reprizele fiind începute în componență schimbată. La pauză, Campionii FC Argeș conducea deja cu 2-0.

A deschis scorul Kevin Koubemba, în minutul 29, iar dublarea avantajului s-a produs pe finalul reprizei, în minutul 44, când Paul-Arnold Garita a transformat o lovitură de la 11 metri.

În partea a doua, Campionii FC Argeș a mai marcat un gol, în minutul 80, prin Fabio Vianna, și a stabilit scorul final, 3-0.

Eșec pentru Steaua în amicalul de azi cu FC Argeș

Echipa de fotbal Steaua București a profitat de pauza din campionat și s-a deplasat sâmbătă, 25 martie, la Pitești, pentru un amical cu formația de primă ligă, FC Argeș.

Pe bătrâna arenă din Trivale, care urmează a fi demolată la vară, Steaua a pierdut cu 3-0 (2-0) testul cu formația de Liga I. Au marcat: Koubemba (29), Garita (44-pen.) și Vianna (81)”, a notat Steaua pe Facebook, în privința partidei amicale de la Pitești.

  • Steaua, în prima repriză: Iancu – Oroian, Ciocoteală, Beța, A. Ilie – Balgiu, Enceanu – Drăghici, Bustea, E. Pacionel – Kayondo.
    Steaua, în repriza secundă: Iancu – Corbu, Mihăescu, Sabău, Sima – D. Gheorghe, Bărbulescu, Șt. Pacionel, E. Pacionel – Chipirliu, Kayondo.

Steaua merge la Galați în etapa a 2-a a play-off-ului de Liga 2

Steaua a terminat sezonul regular pe locul 1 în Liga 2 și continuă să fie lider și după startul play-off-ului, după prima etapă. Are 43 de puncte acum, acumulate în urma a 13 victorii, patru egaluri și trei înfrângeri, depășind locul 2, Poli Iași, la golavefaj, și având șapte puncte peste locul 3, SC Oțelul.

După ce în prima etapă din play-off Steaua a întâlnit Unirea Dej, pe teren propriu, de care a trecut cu 3-0, în runda secundă va merge pe terenul formației SC Oțelul, la Galați.

Foto: Fotbal Club Arges Pitesti

Răzvan STÎNGĂ 25 Mar. 2023, 15:36 Liga 2
Pe aceeași temă