Steaua, aproape să strice meciul de prezentare a lotului celor de la Farul. ”Militarii” n-au pierdut însă la Ovidiu, contra echipei lui Hagi

Marius ANGHEL 09 Jul. 2022, 00:59 Liga 2

Steaua are un început solid în meciurile amicale din această perioadă de pregătire de vară. După 1-0 în deplasare cu Campionii FC Argeș, echipa antrenată de Daniel Oprița a obținut o remiză cu o altă formație din prima ligă. ”Militarii” au terminat la egalitate, la scorul de 1-1, cu Farul Constanța, într-un joc desfășurat la Ovidiu, cu spectatori în tribune, costul unui bilet fiind de 25 de lei!

Pentru trupa lui Gică Hagi, acesta a fost ultimul joc amical înainte de startul în noul sezon de primă ligă, care va avea loc weekendul următor. A fost chiar meciul de prezentare a lotului.

În schimb, pentru Steaua, disputa de la Ovidiu a fost al doilea joc test din această vară.

Steaua, egala Farului la ultimul amical al trupei lui Hagi înainte de startul noului sezon de primă ligă

Steaua a deschis scorul în minutul 23, când Adi Popa a centrat din dreapta în centrul careului, nou-venitul Tsvetelin Chunchukov i-a luat fața lui Mladen și a deviat mingea cu capul la rădăcina barei din dreapta, iar din aceasta a intrat în plasă, lăsându-l fără reacție pe portarul Aioani.

Egalarea Farului, fosta Viitorul, a venit în minutul 50, când Mihai Popescu a avansat lejer până în jumătatea adversă și a pasat pe culoar pentru Vlad Morar. Nemarcat, ba chiar neavând niciun adversar în jurul său, fostul dinamovist a preluat, s-a întors fără probleme la 19 metri central, a pătruns și a tras cu dreptul din fața careului în partea stânga, păcălindu-l ușor pe portar.

Amical special pentru echipa constănțeană

La acest ultim amical, căpitanul Farului, Ionuț Larie, a primit la începutul meciului premiul pentru cel mai bun jucător al echipei sale din ediția trecută a campionatului Liga 1, iar lovitura de începere a fost dată de legenda clubului constănțean, Ștefan Petcu!

La pauza meciului, clubul lui Hagi și-a premiat pentru rezultatele obținute în ultimul sezon și juniorii grupelor 2010, 2011, 2012, 2013 și 2015.

”A fost pentru prima oară când fariștii au avut parte de o prezentare specială, pe măsura aspirațiilor celui mai important brand din fotbalul constănțean”, a scris Farul pe site-ul oficial.

  • Farul a mai disputat amicale în această vară și cu alte două echipe din Liga 2, cu FC Brașov (scor 3-1) și FK Miercurea Ciuc (scor 2-2).

Farul: Aioani – R. Benzar (Mih. Popescu 46), Larie (Bîrzu 83), Mladen (R. Boboc 61), Kiki (Borza 61) – Doukoure (Artean 46), Nedelcu, Casap (Rob. Ion 46) – Mazilu (Pitu 46), Vl. Morar (Cojocaru 61, Mustacă 83), Torje (Ad. Petre 61)
Manager tehnic: Gheorghe Hagi

Steaua: Dincă – Corbu, Walace, Gugu, Al. Sima – Ad. Popa, Măd. Mihăescu, Balgiu, Bodișteanu – Chunchokov, A. Trică
Rezerve: H. Iancu – Blaga, Ad. Ilie, D. Oroian, Calestru, T. Marin, Ius. Răducan, Șt. Pacionel, Em. Pacionel, St. Drăghici, Dr. Nicolae
Antrenor: Daniel Oprița

Au arbitrat Claudiu Marcu, Erchian Ionus și Marian Carson, toți din Constanța.

Steaua începe luni stagiul de pregătire din Bulgaria

În ceea ce o privește pe Steaua, aceasta și-a încheiat cu ocazia acestui amical prima parte a pregătirii de vară, efectuată în Ghencea începând din data de 27 iunie.

Echipa lui Daniel Oprița va merge într-un stagiu în Bulgaria, la Bansko, acolo unde se află deja Poli Iași, unde se va antrena în perioada 11 – 22 iulie și unde va disputa mai multe partide de verificare.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-transfera-la-foc-automat-daniel-oprita-a-mai-primit-un-portar-si-a-ajuns-la-10-nou-veniti-19236709

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/exclusiv-cuantumul-premiilor-in-bani-pentru-noul-format-al-cupei-romaniei-in-sezonul-2022-2023-o-echipa-poate-ajunge-sa-castige-354-000-de-euro-diferenta-mare-de-premiere-intre-invinsa-si-castiga-19236648

https://liga2.prosport.ro/seria-1/trei-noi-achizitii-pentru-steaua-fostul-dinamovist-corbu-un-tanar-de-la-farul-si-altul-din-republica-moldova-19236470

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-victorie-importanta-a-invins-campionii-fc-arges-intr-un-amical-in-care-daniel-oprita-a-testat-mai-multi-jucatori-19236347

Marius ANGHEL 09 Jul. 2022, 00:59 Liga 2
Pe aceeași temă