EXCLUSIV | Steaua, ofertă pentru transferul lui Claudiu Dragu! A umilit Astra într-un amical, iar apoi a făcut propunerea pentru atacant

Marius ANGHEL, Răzvan STÎNGĂ 12 Feb. 2022, 16:06 Liga 2

Steaua intenționează să îl transfere pe Claudiu Dragu (30 de ani), de la Astra! Din informațiile Liga2.ro, ”militarii” s-au folosit de meciul cu giurgiuvenii, de sâmbătă, și pentru a face o ofertă atacantului care a marcat un singur gol în prima parte a sezonului de Liga 2.

Steaua, ofertă pentru Claudiu Dragu de la Astra! 

Liga2.ro a aflat că Daniel Oprița îl dorește pe vârful care a mai jucat la echipe precum Universitatea Craiova, fosta Farul sau fosta Turris Oltul, iar șansele ca mutarea să se facă în perioada imediat următoare sunt mari.

Dată fiind situația de la Astra, atacantul cu siguranță va spune da unei propuneri de la Steaua, mai ales că s-ar bate pentru un loc în play-off cu Steaua și va pleca de la un club care are șanse minime să se salveze de la retrogradare.

  • Claudiu Dragu are 12 meciuri și un gol în acest sezon de Liga 2. El a venit vara trecută la Astra, de la CS Afumați.

Dacă îl va aduce pe Claudiu Dragu, Steaua va face al doilea transfer al actualei perioade de mercato. Zilele trecute, clubul a anunțat acordul cu Cristian Bustea.

Steaua, victorie cu 7-1 în fața Astrei 

Discuțiile pentru transferul lui Dragu au început imediat după partida dintre cele două, jucată sâmbătă, la Giurgiu, în care Steaua s-a impus de o manieră categorică, scor 7-1. Meciul nu a fost transmis, iar, potrivit informațiilor oferite de echipa din Ghencea pe Facebook, la pauză scorul a fost 5-0.

Au marcat în prima parte Rareș Enceanu (16), Remus Chipirliu (37, 44), Vasile Buhăescu (39, 45). Chipirliu a reușit tripla în repriza a doua, în urma golului din minutul 49, iar Dragoș Huiban a înscris și el un gol, în minutul 86. Reușita de onoare a Astrei a venit chiar din piciorul lui Claudiu Dragu, de la 11 metri, în minutul 78.

  • Primul 11 al Astrei: Cotolan – Matei, Paliu, Giuroiu, Grigore, Banu, Buliga, Zaharia, Firțulescu, Cocîrlă, Dragu.
  • Primul 11 al Stelei: Bălbărău – Oroian, Neacșu, Bactăr, Beţa, Drăghici, Enceanu, Bărbulescu, Bustea, Buhăescu, Chipirliu.
    Rezerve: Iancu, Răsdan, Ilie, Huiban, Popa, Pacionel, Zaharia Donose, Ronaldo Deaconu.

Steaua, fără eșec în meciurile amicale și multe victorii la scor 

Steaua a mai disputat alte șase meciuri amicale înaintea duelului cu ultima clasată din Liga 2, înregistrând cinci victorii (3-1 cu CS Tunari3-1 cu CS Afumați, 7-1 cu CSM Jiul Petroșani, 6-1 cu Farul 2 și 6-1 cu Bolintin Malu Spart) și o remiză (2-2 cu Progresul Spartac).

Cel puțin un meci amical va mai juca Steaua până când va debuta prima etapă din Liga 2 din 2022, cu Concordia Chiajna, sâmbătă, 19 februarie.

Astra, rezultate oscilante 

În această perioadă de pregătire, în meciurile de verificare, Astra a trecut cu 4-1 de Dunărea Giurgiu (Liga 4), a remizat la scorul de 1-1 cu Petrolul, a învins cu 4-1 Academica Clinceni 2, a fost umilită de Metaloglobus cu 0-6, a câștigat cu 2-1 cu Petrolul 95 Ploiești (Liga 4), a trecut cu 3-1 de CSO Plopeni (Liga 3) și a cedat în fața SC Oțelul (Liga 3) cu 0-3.

Următorul amical îl are cu Dunărea Călărași, în deplasare, la 16 februarie, de la ora 15:00.

Foto: Costel Nicolae / Giurgiu

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razvan-andronic-nu-mai-semneaza-cu-steaua-ci-ajunge-la-fc-brasov-jucatorul-strain-pe-care-gabi-tamas-l-a-convins-sa-mearga-la-echipa-prezidata-de-ioan-marginean-19218706

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbalistii-care-au-refuzat-rezilierile-cu-steaua-au-fost-rechemati-la-antrenamentele-obisnuite-dar-nu-inainte-sa-se-accidenteze-programul-pedeapsa-i-a-uzat-iar-liviu-bajenaru-a-iesit-cel-mai-rau-19216897

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-cat-pe-ce-sa-o-comita-in-meciul-amical-cu-csm-focsani-un-fotbalist-nou-utilizat-de-cristian-pustai-din-primul-minut-19219235

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-revenit-din-cantonamentul-din-antalya-si-de-luni-il-va-avea-la-pregatiri-pe-mijlocasul-george-tudoran-echipa-lui-trica-a-disputat-patru-amicale-in-turcia-insa-a-anuntat-rezultatu-19219226

Marius ANGHEL, Răzvan STÎNGĂ 12 Feb. 2022, 16:06 Liga 2
Pe aceeași temă