Start lansat pentru ”U” Cluj în noul sezon. Valentin Alexandru: ”Am mai avut și alte șanse importante”. Succesul cu Poli Timișoara a fost însă umbrit de accidentarea antrenorului Erik Lincar

Răzvan STÎNGĂ 04 Aug. 2021, 14:13 Liga 2

Universitatea Cluj a început perfect noul sezon de Liga 2. A învins de o manieră clară Poli Timișoara, cu 3-0, dar dincolo de acest aspect jocul a fost foarte bun. În ciuda modificărilor de lot din această vară, ardelenii au arătat ca o echipă destul de solidă și omogenă.

Valentin Alexandru: ”Am marcat trei goluri și cred că am mai avut alte trei șanse importante”

Valentin Alexandru, cel care a deschis drumul Universitătții Cluj spre victorie, cu golul din minutul 10, a declarat la interviurile de la finalul confruntării că echipa sa putea să câștige la o diferență și mai mare. A mai avut câteva șanse de a marca, dar speră ca ocaziile care nu au fost fructificate acum, să se transforme în goluri în etapa a 2-a, cu FC Buzău.

Alexandru, venit la ”U” Cluj în pauza dintre sezoane de la Dunărea Călărași, a apreciat și sprijinul fanilor, care și-au făcut prezența în tribune într-un număr destul de mare, la partida de pe Cluj Arena.

”Am marcat trei goluri astăzi și cred că am mai avut alte trei șanse importante. Până la urmă mă bucur că am luat cele trei puncte, asta e cel mai important. Suporterii ne-au ajutat astăzi, dar din păcate vom mai juca un meci aici, cred, pentru că vom juca la Oradea dacă nu mă înșel, pentru că o să fie Untold. Ne dezavantajează total, e distanța destul de mare, suporterii nu știu dacă vor veni în număr la fel de mare.

Nu o să fie ca acasă, dar nu contează pentru noi. Pentru noi e important să luăm următorul meci, cel de la Buzău, de duminică, și să încercăm să obținem cele trei puncte. Trebuie să o luăm pas cu pas, avem un lot bun. Să formăm o familie, să formăm un grup, pentru că asta e cel mai important din punctul meu de vedere.

E important să intrăm în play-off, iar de acolo lucrurule vor veni de la sine”, a declarat Valentin Alexandru la finalul partidei cu Poli Timișoara.

Lui Erik Lincar i-a recidivat problema de la tendonul lui Ahile 

Antrenorul Erik Lincar nu a putut participa la conferința de presă sau la interviurile de la finalul meciului cu Poli Timișoara. Chiar în timpul partidei, potrivit paginii de Facebook a clubului, i-a recidivat accidentarea la tendonul lui Ahile și a plecat sprijinit într-o cârjă de la marginea terenului.

”Accidentarea la tendonul lui Ahile a antrenorului nostru a recidivat pe parcursul partidei de aseară. Vom avea parte de un verdict mai clar asupra accidentării, vineri, când Erik Lincar va efectua o investigație RMN.

Recuperare ușoară și multă sănătate, Mister!”, au comunicat ardelenii.

Gabriel Giurgiu, despre Erik Licar: ”S-a agitat din ce am înțeles, la șutul lui Balgiu în plasa laterală, a plecat de pe loc și s-a rupt tendonul” 

Gabriel Giurgiu, managerul sportiv al Universității Cluj, a oferit mai multe informații cu privire la starea de sănătate a lui Erik Lincar.

”Din păcate, s-a umbrit bucuria noastră pentru victoria obținută, sper să își revină cât mai repede și să poată să alerge pe teren și să dea indicații utile. 

Ne bucurăm pentru joc, pentru modul în care jucătorii au tratat acest meci.

S-a agitat din ce am înțeles, la șutul lui Balgiu în plasa laterală, a plecat de pe loc și s-a rupt tendonul”, a spus Gabriel Giurgiu, citat de Știri de Cluj.

”U” Cluj se deplasează la Buzău în etapa a 2-a 

Rămâne de văzut dacă Erik Lincar va face deplasarea la Buzău, pentru meciul cu FC Buzău, din etapa a 2-a. Confruntarea este programată duminică, de la ora 12:00.

Poli Timișoara poate acumula primul punct sau primele puncte în Liga 2 la Călărași, cu Dunărea. Partida este programată pentru marți, 10 august, de la ora 17:00.

REZUMAT ”U” Cluj – Poli Timișoara 3-0:

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1G8bzsjBwRqT_-t2FK3RolEel4fMnaC7XclgU7iW-TaqHTVS-jRWdfGWM&v=e1OGJcf_xG0&feature=youtu.be

Foto: Universitatea Cluj și Știri de Cluj 
Video: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cuplaj-la-buzau-duminica-dinamo-si-universitatea-cluj-ajung-in-crang-si-joaca-contra-echipelor-care-isi-disputa-meciurile-de-acasa-pe-stadionul-gloria-19194383

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-lasa-intrarea-libera-la-primul-meci-de-acasa-din-liga-2-cu-concordia-chiajna-cum-se-face-accesul-in-stadion-si-ce-conditii-trebuie-sa-intruneasca-spectatorii-19194379

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-si-video-steaua-si-a-prezentat-sponsorii-de-pe-tricouri-o-casa-de-pariuri-si-o-companie-din-domeniul-constructiilor-george-ogararu-a-anuntat-ca-echipamentele-de-joc-vor-fi-adidas-dar-partene-19194358

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Aug. 2021, 14:13 Liga 2
Pe aceeași temă