Stadionul pe care Dinamo va disputa cel puțin primele meciuri de acasă din 2023. Variantele ”Arcul de Triumf” și ”Anghel Iordănescu” au căzut

Andrei PASCU 09 Feb. 2023, 14:07 Liga 2
Stadionul pe care Dinamo va disputa cel puțin primele meciuri de acasă din 2023. Variantele ”Arcul de Triumf” și ”Anghel Iordănescu” au căzut

Dinamo va juca meciurile de acasă, din finalul sezonului regular cel puțin, la Giurgiu! Chiar dacă erau luate în calcul Stadionul Arcul de Triumf sau arena din Voluntari, antrenorul Ovidiu Burcă a anunțat că terenul propriu va fi cel de la Giurgiu.

Dinamo va disputa meciurile de acasă la Giurgiu

Ovidiu Burcă a confirmat, la finalul confruntării amicale cu ACS Muscelul Câmpulung Elite, ultima clasată în Seria a 4-a a Ligii 3, scor 3-0, că oamenii din conducere au purtat discuții cu oficialii Stadionului Arcului de Triumf, dar nu s-a ajuns la un acord.

Dinamo voia să joace pe Stadionul Arcul de Triumf și în 2023, cel puțin asta era dorința conducerii la final de 2022. Se dorea în continuare închirierea arenei pentru care ”câinii” au avut mult de tras pentru a primi acordul de a evolua acolo, după ”conflictul” cu oficialii Federației Române de Rugby.

Dinamo a luat în calcul Stadionul Arcul de Triumf, dar și Stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari

Una din opțiunile lui Dinamo era și Voluntari, dar doar de rezervă în primă fază, în cazul în care nu se va mai putea închiria Stadionul Arcul de Triumf. Iată că această variantă din urmă a căzut momentan, dar Voluntari nu mai e de actualitate, ci Giurgiu conform lui Burcă.

Dinamo a evoluat în actualul sezon de Liga 2 pe arenele din Clinceni Stadionul Arcul de Triumf, Giurgiu, dar și pe Arena Națională. Pe cel mai mare stadion al României s-a disputat derby-ul cu Steaua.

Noi la Giurgiu vom juca. Vor trebui să facă drum suporterii. La Arcul de Triumf au fost discuții și atât„, a spus Ovidiu Burcă, după amicalul de miercuri.

Dinamo a avut ultimul meci oficial pe teren propriu în luna noiembrie a anului trecut, cu CSC Dumbrăvița, scor 4-1, disputat la Giurgiu. A mai avut apoi trei confruntări, dar toate pe teren advers.

Dinamo mai are două amicale până la reluarea Ligii 2

Conform programului din acest moment, ”câinii” vor mai disputa, până la următorul meci din Liga 2, primul din 2023, alte două amicale apoi, cu Unirea Slobozia și Farul, pe 10 și 11 februarie.

Pe locul 8 se află Dinamo în Liga 2, cu 24 de puncte, la două puncte de ocupanta locului 6, Gloria Buzău. Însă, e la distanță de numai trei puncte de locul 13, Viitorul Pandurii, astfel că formația lui Burcă poate pica poziții bune în cazul în care nu va reuși să obțină toate punctele în rundele rămase de jucat în 2023, în sezonul regular.

Primul duel oficial din 2023 va fi cu CS Comunal Șelimbăr pentru Dinamo, în deplasare.

Foto: Dinamo

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-s-a-impus-la-scor-de-neprezentare-in-arges-insa-adversarul-a-fost-tot-din-liga-3-si-golurile-au-fost-marcate-abia-in-repriza-secunda-19259947

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-buhaescu-va-juca-in-liga-4-dupa-despartirea-de-dinamo-va-incerca-sa-puna-umarul-la-promovarea-in-liga-3-19259795

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-s-a-impus-cu-5-0-in-fata-celui-mai-puternic-adversar-conform-clasamentului-intalnit-in-aceasta-iarna-catalin-tira-a-fost-omul-meciului-iar-ovidiu-burca-a-testat-un-jucator-desi-clubul-nu-p-19259531

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alin-dudea-s-a-dus-in-liga-3-dupa-despartirea-de-dinamo-va-incerca-pentru-al-doilea-sezon-consecutiv-sa-promoveze-cu-csm-resita-19259474

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-neicutescu-fostul-atacant-al-lui-dinamo-in-liga-3-19259429

Andrei PASCU 09 Feb. 2023, 14:07 Liga 2
Pe aceeași temă