EXCLUSIV | Situația lui Florin Bratu la Concordia Chiajna se decide în câteva zile. Cristian Tănase: ”Sunt doar cinci echipe în jos. Se vede hăul”

Răzvan STÎNGĂ 03 Nov. 2020, 15:00 Liga 2

Concordia Chiajna e pe locul 16 în Liga 2, cu 9 puncte după nouă meciuri. Faptul că este printre ultimele clasate nu este un aspect care să mulțumescă oamenii din conducere, mai ales că la începutul campionatului a fost anunțată intenția de a promova. Din acest motiv, în aceste zile se caută variante pentru redresarea echipei. Invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, președintele Cristian Tănase a vorbit despre situație.

Conducătorul a declarat că se iau în calcul mai multe variante, având loc o discuție cu antrenorul Florin Bratu, care de altfel vor continua. Există posibilitatea, printre altele, după ce se trag anumite concluzii, ca părțile chiar să rezilieze contractul.

Cristian Tănase: ”Poate și noi la Chiajna ne-am dorit foarte multe” 

Cristian Tănase i-a găsit și anumite scuze lui Florin Bratu, anume că este greu să construiască o echipă bună atât de repede, ținând cont de numărul mare de jucători care a fost adus înaintea campionatului. La Chiajna au sosit zeci de fotbaliști, Concordia fiind una dintre echipele cele mai active din perpectiva venirilor.

”Bratu e un băiat care muncește foarte mult. Vine primul la club, dimineața, și pleacă ultimul. Chiar muncește. El și stafful lui chiar muncesc foarte mult. Problema antrenorului sunt rezultatele în primul rând. Într-adevăr, nu poți să faci o echipă bună cu 14 jucători noi, e greu. Ai nevoie de timp. Poate și noi la Chiajna ne-am dorit foarte multe. Spuneam, domne, nu vrem să ne luptăm la retrogradare, vrem să fim sus. Și n-am reușit, un an, doi ani, trei ani. S-au adunat în ani de zile. Ne tot gândim cum să ajutăm mai mult jucătorii, cum să ajutăm antrenorii mai mult.

Florin Bratu și Viorel Ferfelea, secundul lui, au fost depistați cu COVID. Au fost în izolare, au ieșit din izolare. Au făcut un test, azi mai fac un test. Au ieșit negativ, dar Florin mai face azi un test. Am stat de vorbă cu el ieri, am stat de vorbă să căutăm soluții. Nu i-am spus că îl demitem. Am discutat despre ce facem mai departe. Urmează să ne mai întâlnim eventual azi, să discutăm toți, să vedem dacă mergem mai departe. Există posibilitatea să vedem dacă mai avem soluții împreună. Până acum am stat de vorbă și cu jucătorii.

I-am zis lui Florin să discute cu jucătorii, eu nu mă bag. Eu nu știu să discut cu jucăorii cum discută antrenorul. Eu nu fac lucruri de acest gen. Nimeni nu poate să spună asta”, a declarat Cristian Tănase la ProSport LIVE.

Cristian Tănase: ”Am avut și avem un lot foarte bun”

Cristian Tănase nu înțelege cum, cu jucătorii cu nume, care au meciuri multe în Liga 1, Concordia Chiajna nu a putut obține mai mult de două victorii în Liga 2. Mai mult, ele au venit cu echipe în fața cărora pornea ca favorită clară, cu nou-promovata Unirea Slobozia și cu ultima clasată, Pandurii.

”Am avut și avem un lot foarte bun. Avem un lot format din 32 de jucători, patru portari și 24 de jucători de câmp, pentru că ne-am gândit cu această pandemie că nu se știe ce se întâmplă. Am zis să nu avem probleme. Să nu avem portar și am luat patru portari foarte buni. Avem Cezar Lungu… puștiul venit de la PSG, Costache și Izvoranu. Sunt foarte buni.

Poate mulți sunt nemulțumiți că nu joacă. Suntem dublați pe posturi, poate chiar triplați”, a mai declarat Cristian Tănase.

Concordia Chiajna, meci cu Ripensia în etapa a 11-a

Următorul meci al Concordiei Chiajna este programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu cu Ripensia, locul 13 în clasament.

În etapa precedentă, timișorenii au câștigat contra celor de la Turris Oltul, cu 4-2, pe teren propriu.

Concordia Chiajna ocupă locul 16 în clasamentul Ligii 2, după nouă meciuri disputate în 10 etape și 9 puncte acumulate.

Ediția ProSport LIVE cu Cristian Tănase invitat o puteți urmări în întregime în video-ul de mai jos:

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-cei-doi-antrenori-cu-care-concordia-chiajna-discuta-pentru-alcatuirea-noului-staff-tehnic-situatia-lui-florin-bratu-19155659

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-ul-petrolul-rapid-programat-in-deschiderea-etapei-a-11-a-a-ligii-2-runda-are-inca-doua-meciuri-tari-asu-poli-fc-u-craiova-si-u-cluj-farul-19155376

https://liga2.prosport.ro/seria-1/transferul-la-concordia-chiajna-i-a-salvat-cariera-thomas-chesneau-m-am-intrebat-daca-mai-crede-cineva-in-mine-am-vrut-sa-ma-las-acum-si-a-revenit-si-vrea-cetatenia-romana-19155248

Răzvan STÎNGĂ 03 Nov. 2020, 15:00 Liga 2
Pe aceeași temă