Schimbări radicale la Poli Timișoara înaintea returului barajului de menținere în Liga 2 cu FC Brașov! Conducătorul Florin Iacob și antrenorii Nicolae Croitoru și Lucian Dobre, out

Anda DELIU 16 May. 2022, 17:26 Liga 2
Schimbări radicale la Poli Timișoara înaintea returului barajului de menținere în Liga 2 cu FC Brașov! Conducătorul Florin Iacob și antrenorii Nicolae Croitoru și Lucian Dobre, out

Schimbări mari la Poli Timișoara după rezultatele slabe din acest an. Clubul a anunțat că antrenorul principal și cel secund și-au dat demisia, iar despre administratorul delegat se lasă să se înțeleagă că a fost dat afară.

Atmosfera devenise foarte proastă la club

După ultimul meci, turul barajului de menținere cu FC Brașov, pierdut acasă cu 1-2, au existat tensiuni mari. Fanii i-au înjurat pe jucători și staff, dar și pe Florin Iacob, conducătorul-impresar al clubului.

Luni, echipa a făcut antrenament dimineața cu tot stafful, dar Nicolae Croitoru nu s-a mai schimbat în trening, așa cum făcea de obicei. De altfel, după ora 15:00, ”secundul” Lucian Dobre a dat un mesaj pe grup echipei, cu tentă de rămas-bun.

Ulterior, clubul a anunțat despărțirea de aceștia, cât și de Florin Iacob.

”Politehnica Timişoara a acceptat demisia antrenorului principal Nicolae Croitoru, precum şi cea a antrenorului secund Lucian Dobre.
De asemenea, clubul nostru a încetat colaborarea cu Florin Iacob, care a ocupat funcţia de administrator delegat al Politehnicii Timişoara”, a transmis Poli Timișoara.

Florin Iacob, dat afară de la Poli Timișoara?

Reprezentanții stufosului departament de comunicare al clubului nu au dorit să clarifice dacă Florin Iacob a fost dat afară. Sebastian Novovic, suporterul angajat în club de ani de zile, a transmis reporterului Liga2.ro, la întrebarea dacă Iacob a fost dat afară că: ”Nu suntem la procuratură.”

Președintele clubului, Viorel Șerban, nu a putut fi contactat până la ora publicării articolului. Ulterior, într-o convorbire telefonică cu reporterul Liga2.ro, acesta a spus că nu a participat la ședința în urma căreia au rezultat despărțirile de antrenorii Croitoru și Dobre și conducătorul Iacob.

Nicolae Croitoru dorește succes echipei. Toni Foale conduce echipa la returul barajului de menținere în Liga 2

Nicolae Croitoru a condus Poli Timișoara în 19 meciuri.

”Au fost două perioade distincte. O primă perioadă, aş spune eu bună, în care lucrurile arătau că suntem pe drumul normal, după care, cel puţin după finalul sezonului regular, lucrurile au arătat total diferit. Îmi pare rău, cu siguranţă cu toţii ne-am dorit să obţinem mai mult, am muncit, dar acesta este fotbalul… Doresc echipei multă baftă la jocul de sâmbătă cu Braşovul şi baftă, bineînţeles, în continuare!”, a spus antrenorul târgoviștean impresariat chiar de Florin Iacob.

Nicolae Croitoru a preluat Poli Timișoara la începutul lunii octombrie a anului 2021 și a condus-o din etapa a 10-a a sezonului regular.

Pe banca echipei bănățene, Croitoru a înregistrat cinci victorii, trei remize şi nouă înfrângeri în partidele din Liga 2 (inclusiv acel 0-3 la masa verde cu Petrolul și 1-2 cu FC Brașov în manșa tur a barajului de menținere). În Cupa României, alb-violeţii au învins Rapid în optimi (scor 2-0) şi au fost eliminați în sferturi, la lovituri de departajare, de Campionii FC Argeş (scor 4-5, după 0-0 în timpul regulamentar plus cele două reprize de prelungiri).

Antonio Foale și Alin Ignea conduc echipa în ultimul meci, returul barajului de menținere cu FC Brașov

Altfel, clubul bănățean a anunțat că Antonio Foale va fi antrenorul principal interimar al echipei, iar jucătorul Alin Ignea, secund interimar.

E de așteptat ca în lot, pentru ultimul meci din acest sezon, cel care decide dacă Poli Timișoara se menține în Liga 2 sau retrogradează în Liga 3, să apară și fundașul Cristian Scutaru, exclus la ultimele jocuri de Nicolae Croitoru.

FC Brașov – Poli Timișoara se joacă sâmbătă, 21 mai, de la ora 12:30, pe stadionul Tineretului. În tur, brașovenii au câștigat cu 2-1 după ce au întors rezultatul în repriza a doua.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-croitoru-si-a-gasit-cu-greu-cuvintele-dupa-esecul-politehnicii-cu-fc-brasov-deja-este-un-film-care-se-repeta-concluziile-antrenorului-timisorenilor-dupa-mansa-tur-a-barajul-19231411

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scandal-la-stadionul-stiinta-la-finalul-meciului-poli-timisoara-fc-brasov-suporterii-alb-violetilor-au-mers-furiosi-la-vestiare-19231372

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gaz-metan-a-jucat-ultimul-meci-in-liga-1-si-se-desfiinteaza-antrenorul-flavius-boroncoi-in-lacrimi-ma-duc-sa-pun-lacatul-acum-pe-poarta-la-medias-barajul-de-mentinere-in-liga-2-d-19231330

https://liga2.prosport.ro/seria-1/esec-total-in-politica-de-transferuri-de-la-poli-timisoara-ce-spune-nicolae-croitoru-despre-achizitiile-care-nu-au-dat-randament-19231293

Anda DELIU 16 May. 2022, 17:26 Liga 2
Pe aceeași temă