Scandalul de la ”U” Cluj, inexistent pentru Emil Boc! Primarul nu știe despre posibila plecare a președintelui Radu Constantea: ”Nu mi-a spus nimic”

Marius ANGHEL 28 Feb. 2021, 16:36 Liga 2
Scandalul de la ”U” Cluj, inexistent pentru Emil Boc! Primarul nu știe despre posibila plecare a președintelui Radu Constantea: ”Nu mi-a spus nimic”

Politicul are un cuvânt greu de spus la Universitatea Cluj, asta și pentru că mare parte din bugetul celui de-al doilea club din Cluj-Napoca, după CFR Cluj, privind palmaresul, e alcătuit din bani de la autoritățile locale. Primarul Emil Boc, un fan declarat al echipei ”studențești”, a comentat ultimele evenimente petrecute la echipă și spune că nu știe nimic despre posibila plecare a președintelui Radu Constantea (foto, între Răzvan Burleanu și Emil Boc) de la conducerea clubului.

Mandatul lui Radu Constantea se încheie la 31 martie, iar confesiunile sale față de cei apropiați, că nu mai dorește să continue în această funcție, a atras foști jucători importanți ai clubului la ultima ședință a Consiliului Director, pentru a-și propune proiectul lor să preia conducerea Universității. Managerul Daniel Stanciu, absent de la acea ședință, a luat ”foc” și a pornit un scandal mediatic, acuzând foștii jucători că vor să destabilizeze echipa. În replică, aceștia susțin la unison că Stanciu își caudă alibiuri în cazul în care se ratează pentru al treilea an la rând promovarea în Liga 1.

Emil Boc: ”Radu Constantea nu mi-a spus nimic. Nu cunosc acest subiect”

Emil Boc susține că nu a auzit că Radu Constantea va pleca de la ”U” Cluj.

”Habar nu am de așa ceva. Unde se aude, există un difuzor pe Feleac? Este rolul presei libere să scrie ce vrea. Universitatea Cluj își urmează parcursul pentru a ajunge în Divizia A (n.r. – competiție care se numește de ani buni Liga 1) pentru că este o echipă fanion a României. Așa cum am luat-o de la zero, își va urma parcursul spre a ajunge acolo. De 100 și ceva de ani, clubul își urmează parcursul existențial.

Noi am refăcut-o din cenușă și își va urma drumul spre Divizia A. Universitatea Cluj nu înseamnă un singur om. Radu Constantea nu mi-a spus nimic. Nu cunosc acest subiect. Pentru mine este un subiect inexistent. Vă pot spune că Universitatea Cluj merge mai departe cu Radu Constantea, astăzi”, a declarat fostul premier la Ziua Live.

Radu Mihai Constantea este consilier PNL în cadrul Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca, pe probleme de sport, tineret, mediu și turism. Despre el se spune că este un protejat al lui Emil Boc.

Radu Constantea nu mai vrea să continue la ”U” Cluj, foști jucători ai clubului i-au prezentat proiectul lor de a prelua conducerea

Foști jucători ai Universității Cluj au fost, săptămâna trecută, prezenți la o întâlnire cu președintele Consiliul Director al ”U” Cluj, Radu Constantea, al cărui mandat expiră la finalul lunii martie și nu mai dorește să continue, și și-au expus proiectul lor de a prelua conducerea clubului. Subiectul a fost prezentat în exclusivitate de Liga2.ro.

Daniel Stanciu, George Florescu, suporterii din Peluza Șepcile Roșii și Octavian Abrudan și-au expus, până acum, punctul de vedere despre acest subiect. Inclusiv antrenorul Costel Enache resimte presiunea acestei lupte pentru putere la conducerea.

Andrei Cordoș, Octavian Abrudan, Gabriel Giurgiu, George Florescu și Alexandru Păcurar sunt foștii jucători ai Universității Cluj care vor să preia conducerea clubului. Și Dorin Goga a fost ofertat să intre în acest proiect, însă acesta încă n-a dat un răspuns, fiind ofertat să intre în conducere și de actualii șefi.

Foto: eClujeanul

 

Marius ANGHEL 28 Feb. 2021, 16:36 Liga 2
Pe aceeași temă