SC Oțelul, locul 1 în Liga 2! Dorinel Munteanu, la superlativ după succesul cu FC Brașov: ”Am obținut o victorie mare”. ”Neamțul” s-a emoționat când a vorbit de puștiul Mario Mitoi: ”Un Îngeraș mi-a spus să-l bag”

Andrei PASCU 19 Sep. 2022, 12:42 Liga 2
SC Oțelul, locul 1 în Liga 2! Dorinel Munteanu, la superlativ după succesul cu FC Brașov: ”Am obținut o victorie mare”. ”Neamțul” s-a emoționat când a vorbit de puștiul Mario Mitoi: ”Un Îngeraș mi-a spus să-l bag”

SC Oțelul a urcat pe locul 1 în Liga 2 în urma victoriei obținute duminică, în etapa a 7-a, cu FC Brașov, pe teren propriu, scor 2-1. Gălățenii lui Dorinel Munteanu au condus cu 2-0, formația lui Dan Alexa a redus din diferență pe final, dar a fost prea târziu.

SC Oțelul, victorie cu FC Brașov și e liderul Ligii 2

Tânărul Mario Mitoi, în vârstă de 18 ani, a marcat pentru SC Oțelul, în minutul 32, iar scorul de 1-0 s-a menținut până la pauză. La nouă minute de la reluare gazdele au dublat avantajul de pe tabelă, când a punctat și George Cîrjan, cu o execuție spectaculoasă din afara careului.

Rareș Lazăr a marcat pentru FC Brașov în minutul 89, iar la finalul partidei Dorinel Munteanu a remarcat chiar faptul că SC Oțelul a redus din turații în ultimele minute, detaliu care putea costa echipa sa. Însă, a evidențiat cele 85 de minute foarte bune făcute de jucătorii lui, care au câștigat meritat confruntarea.

Dorinel Munteanu: ”Felicit echipa, am obținut o victorie mare”

Și apărarea și-a făcut bine treaba în opinia antrenorului, remarcând faptul că puține au fost momentele în care FC Brașov a pus cu adevărat probleme când a avut posesia.

”Dacă m-aș lua după ultimele cinci minute, sigur am avut un meci greu, dar până atunci echipa a făcut un meci perfect. Adversarul a avut acel șut la poartă, cu o intervenție foarte bună a lui Dur-Buzoancă, iar apoi am controlat jocul, am marcat, mai puteam marca. Suferim pe final, iar asta îmi dă de gândit.

Felicit echipa pentru că am obținut o victorie mare, contra unei contracandidate la promovare. Ne concentrăm de la joc la joc, așteptăm meciul de Cupa României, după care meciul cu Viitorul Pandurii.

Niciodată nu joacă bugetul, joacă echipa. Primează grupul. La noi acestea sunt atuurile, pe viitor vom vedea ce vom face, ce jucători vom mai aduce, dar acum sunt mulțumit. Am luat cele trei puncte, sunt foarte mulțumit pentru că avem continuitate în randament și în rezultate”, a spus Dorinel Munteanu cu privire la victoria cu FC Brașov.

Dorinel Munteanu: ”E relevant să fim bine de la joc la joc”

Munteanu a evidențiat faptul că SC Oțelul este lider în Liga 2, dar că trebuie să aibă grijă la parcursul pe care îl va avea în rundele următoare, pentru că e posibil ca alte echipe să aibă evoluții tot mai bune.

Oricum, până acum nou-promovata este singura echipă din divizia a doua fără eșec, chiar dacă s-au scurs șapte meciuri din campionat.

Suntem pe locul 1, dar Steaua are un meci în minus. Pentru mine nu e relevant, e relevant să fim bine de la joc la joc. Sunt convins că băieții înțeleg și cresc în joc și atitudine. S-au acomodat cu Liga 2”, a mai spus Dorinel Munteanu.

SC Oțelul, locul 1 în Liga 2

SC Oțelul este pe locul 1 în Liga 2, cu 15 puncte acumulate în urma a patru victorii și trei rezultate de egalitate, la finalul rundei a 7-a. După jocurile de sâmbătă formația lui Dorinel Munteanu căzuse pe 7, dar în urma succesului cu FC Brașov a urcat pe locul 1.

Este și filmul meu… a venit un Îngeraș și mi-a spus să-l bag pe Mitoi și a marcat”, a spus, emoționat, Dorinel Munteanu despre golul lui Mario Mitoi din partida cu brașovenii

Reacția lui Mario Mitoi de la finalul meciului SC Oțelul – FC Brașov

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lider-de-otel-sc-otelul-bate-fc-brasov-si-urca-pe-locul-1-dan-alexa-resemnat-am-jucat-prost-nu-meritam-mai-mult-din-acest-meci-19245933

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-trecut-de-dinamo-iar-cristi-pustai-a-evidentiat-importanta-victoriei-trebuie-sa-privim-meciul-acesta-ca-pe-unul-de-referinta-ce-le-a-spus-jucatorilor-la-pauza-si-mo-19245988

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-lui-ovidiu-burca-dupa-ce-dinamo-a-mai-pierdut-un-meci-in-liga-2-cu-gloria-buzau-19245967

https://liga2.prosport.ro/seria-1/elanul-echipei-fk-miercurea-ciuc-taiat-pe-arena-electrica-din-timisoara-francisc-dican-sincer-daca-nu-poti-sa-castigi-un-meci-fa-totul-pentru-a-nu-l-pierde-19245962

 

 

 

Andrei PASCU 19 Sep. 2022, 12:42 Liga 2
Pe aceeași temă