SC Oțelul, finanțare importantă pentru promovare! CL Galați a votat bugetul, clubul își suplimentează veniturile considerabil și poate plăti restanțele către jucători

Răzvan STÎNGĂ 27 Mar. 2023, 14:37 Liga 2
SC Oțelul, finanțare importantă pentru promovare! CL Galați a votat bugetul, clubul își suplimentează veniturile considerabil și poate plăti restanțele către jucători

SC Oțelul urmează să primească banii de la autoritățile locale, Consiliul Local Galați votând favorabil susținerea financiară a domeniului sportiv. Formația din Liga 2 va încasa o sumă importantă, mai ales că are șanse mari de promovare și contextul a avut un cuvânt important de spus în cadrul întâlnirii de la nivelul primăriei.

SC Oțelul ar urma să primească 400.000 de euro de la Consiliul Local Galați

Dat fiind faptul că SC Oțelul e favorită la clasarea pe unul din primele două locuri în play-off, Consiliul Local Galați poate finanța echipa lui Dorinel Munteanu cu două milioane de lei, conform Viața Liberă. O sumă importantă pentru partea finală a campionatului, echivalentul a aproximativ 400.000 de euro.

La echipa de fotbal oricum situația financiară nu e extraordinară, ba din contră, fiind restanțe salariale către jucători, astfel că suma va acoperi total datoriile pe care SC Oțelul le are de achitat în privința angajaților.

Banii vor fi distribuiți prin proiectul acceptat de Primăria Galați, „Superfotbal pentru Galaţi”, iar cele două milioane de lei reprezintă un procent considerabil din suma totală pusă la dispoziție, ținând cont de situația în care se află echipa, cu posibilitatea ca din vară să evolueze în SuperLiga României.

Dorinel Munteanu, prezent la ședința Consiliului Local Galați, în care s-a votat finanțarea SC Oțelul

De altfel, la finalul săptămânii trecute Consiliul Local Galați a votat susținerea financiară a SC Oțelul, în cadrul unei ședințe, iar antrenorul Dorinel Munteanu chiar a fost prezent în fața oficialilor locali (foto articol) .

Susținem sportul

Sportul este în continuare un admirabil ambasador al orașului nostru, iar numele Galațiului, datorită eforturilor susținute din acest domeniu, răzbate cu mândrie atât în competițiile naționale, cât și internaționale.

Mă bucur că în ședința de Consiliu Local de astăzi s-a votat pentru susținerea financiară de care sportul are nevoie. Salut prezența și mesajul lui Dorinel Munteanu, antrenor al echipei Oțelul, din startul întâlnirii noastre”, a anunțat primarul Galațiului, pe Facebook, după ședința Consiliului Local de la finalul săptămânii trecute.

SC Oțelul, pe podium în play-off-ul de Liga 2

SC Oțelul a început play-off-ul de Liga 2 pe locul 3, cu 36 de puncte, poziție pe care se află și acum, dar la șapte puncte de primele două clasate în acest moment, Steaua și Politehnica Iași. Are un avans de patru puncte față de locurile 4-6, Dinamo, Gloria Buzău și Unirea Dej.

Gălățenii vor întâlni, în următoarele două runde, după ce au debutat cu Poli Iași, scor 1-2, Steaua (acasă), Dinamo (deplasare). Duelul cu ”militarii” a fost deja programat și va avea loc joi, 30 martie, de la ora 20:00. Liga2.ro va reda în format live-text confruntarea.

Foto: SC Oțelul și Ionuț Puncheanu

https://liga2.prosport.ro/program-tv/etapa-a-2-a-din-play-off-ul-ligii-2-incepe-tot-joi-chiar-daca-steaua-si-a-dorit-amanarea-partidei-de-la-galati-in-play-out-unul-dintre-meciuri-se-disputa-duminica-19264556

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-pierdut-testul-cu-fc-u-craiova-dupa-ce-a-condus-cu-3-1-in-minutul-72-19264540

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alin-buleica-a-revenit-pe-gazon-la-mai-bine-de-sase-luni-de-la-accidentare-ovidiu-burca-despre-recuperarea-fundasului-si-utilizarea-sa-in-lupta-pentru-promovare-video-19264542

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u18-esec-si-in-al-doilea-amical-cu-italia-u18-19264535

https://liga2.prosport.ro/seria-1/amicalul-cu-fc-voluntari-pierdut-de-gloria-buzau-19264528

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 27 Mar. 2023, 14:37 Liga 2
Pe aceeași temă