SC Oțelul, aproape să o comită cu Unirea Constanța! Echipa lui Dorinel Munteanu a trăit periculos cu ultima clasată: ”Nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată”. Explicațiile antrenorului în privința celor 10 minute de coșmar

Andrei PASCU 21 Aug. 2022, 16:38 Liga 2

SC Oțelul a fost aproape să o comită în partida de duminică, din runda a 3-a, culmea, chiar într-o confruntare pe teren propriu, cu ultima clasată din Liga 2, Unirea Constanța. Gălățenii au avut 3-0, dar în final s-au impus la un gol diferență, scor 3-2.

SC Oțelul a trăit periculos partida cu Unirea Constanța. A condus cu 3-0, dar s-a impus cu 3-2

SC Oțelul a început tare partida și a dominat încă din primele minute, chiar dacă a deschis scorul după prima parte a primei reprize, în minutul 29, prin George Cîrjan. La cabine s-a intrat cu 2-0 pentru gazde, pentru că același Cîrjan a marcat în minutul 45+1.

După prima repriză, la cum s-au desfășurat cele 45 de minute, dar și din perspectiva scorului și modului în care a arătat SC Oțelul, meciul părea că e deja decis. Situația părea și mai clară după ce s-a făcut 3-0, pentru că tot formația lui Dorinel Munteanu a schimbat tabela, în minutul 49, prin Juri Cisotti.

Unirea Constanța a marcat de două ori la rând în poarta echipei SC Oțelul, în ultimele 10 minute

Unirea Constanța a ieșit mai mult la joc apoi, iar de la TV situația putea fi pusă fără probleme pe fondul relaxării echipei din Galați, chiar dacă la interviuri Dorinel Munteanu a precizat că nu a fost vorba de așa ceva.

În ultimele 10 minute a punctat Unirea Constanța, prin Laurențiu Ardelean, autorul unei duble foarte frumoase în minutele 82 și 86, iar publicul din Galați începea să aibă emoții în ceea ce privește cele trei puncte.

În cele din urmă s-a terminat 3-2 pentru SC Oțelul, iar Dorinel Munteanu, în mod paradoxal, a fost mai relaxat decât după primele două partide ale echipei sale în acest sezon, după 0-0 cu Poli Iași și 3-1 cu Dinamo.

Dorinel Munteanu, reacție după SC Oțelul – Unirea Constanța 3-2: ”Nu mi s-a întâmplat niciodată în cariera mea să am 3-0 și să am emoții pe final”

SC Oțelul a ieșit și de această în evidență prin faptul că a avut un număr important de spectatori în tribune, iar Dorinel Munteanu a fost mulțumit și din această privință.

”Emoții neprevăzute, pentru că 80 și ceva de minute am controlat jocul. Nu mi s-a întâmplat niciodată în cariera mea să am 3-0 și să am emoții pe final. Dar îi felicit pe jucători pentru cele trei puncte. Nu cred că a fost relaxare, pentru 75 de minute am fost cei care am dominat, am avut tot ce ne-am dorit.

Jucătorii pe care i-am introdus să aducă ceva, nu au făcut asta. Cu siguranță nu voi trece așa ușor peste aceste emoții. Se putea să avem și maximum de puncte, dar la fel se putea și invers. Jocul echipei este în creștere, asta mă mulțumește.

Întotdeauna suportul fanilor a fost important. Mă simt mai mult decât ca acasă la Galați și de asta vreau să duc Oțelul în prima ligă”, a spus Dorinel Munteanu, conform DigiSport.

  • SC Oțelul, cu Unirea Constanța: Dur-Bozoancă – Sil. Rus, Yabre, Ghiocel (cpt.)(Jardan 65′), Nedelea – I. Neagu (Mih. Adăscăliței 60′), Cisotti (Cireș 79′), Gorovei – A. Nica, Cîrjan (Berisha 60′), Laur. Maxim (Mitoi 79′);
    Rezerve neutilizate: R. Pop – Azinovic, Farcaș, Dav. Ilie;

SC Oțelul, la două punct în spatele liderului CS Comunal Șelimbăr

La 7 puncte a ajuns, așadar, SC Oțelul după primele trei runde din Liga 2. În partida de debut, cu Politehnica Iași, de la Galați, a scos un punct, 0-0, iar apoi, la Clinceni, a învins Dinamo cu scorul de 3-1. Duminică, nou-promovata a trecut de Unirea Constanța cu scorul de 3-2.

SC Oțelul va avea următoarea partidă, după cea cu Unirea Constanța, în deplasare, cu CS Comunal Șelimbăr, în runda a 4-a. Sibienii sunt pe primul loc în Liga 2, având 9 puncte din 9 posibile. Același punctaj îl are și Unirea Slobozia, însă formația pregătită de Constantin Enache este devansată la golaveraj.

Foto: SC Oțelul Galați și Sorin Pană (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/george-cirjan-se-simte-bine-la-revenirea-in-liga-2-a-marcat-din-nou-pentru-sc-otelul-si-este-liderul-clasamentului-golgheterilor-cum-a-trait-finalul-meciului-cu-unirea-constanta-si-ce-spune-despre-j-19242078

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-galati-unirea-constanta-incepe-la-ora-1230-echipa-lui-dorinel-munteanu-e-mare-favorita-sa-castige-si-sa-urce-pe-podiumul-ligii-2-19241861

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-3-zi-plina-cu-meciuri-in-esalonul-secund-doua-dintre-cele-patru-formatii-cu-punctaj-maxim-intra-la-joc-de-la-ora-1100-19241517

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-cs-comunal-selimbar-incepe-la-ora-1800-viitorul-pandurii-dinamo-are-startul-de-la-ora-1845-19241647

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-n-a-mai-rezistat-si-a-izbucnit-reactie-dura-la-adresa-conducerii-lui-dinamo-din-ultimii-doi-ani-toata-lumea-a-facut-numai-mizerii-asta-e-realitatea-dar-mi-am-asumat-19241884

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-nu-se-regaseste-si-mai-pierde-un-meci-motivele-invocate-de-ovidiu-burca-dupa-infrangerea-cu-viitorul-pandurii-si-vestea-care-i-ingrijoreaza-pe-fani-vor-veni-specialisti-care-vor-spun-19241821

Andrei PASCU 21 Aug. 2022, 16:38 Liga 2
Pe aceeași temă