S-a uitat la alt meci? Dan Alexa nu mai are altceva de făcut decât să braveze: ”Cel mai bun joc al nostru”

Anda DELIU 24 Apr. 2021, 16:53 Liga 2

ASU Poli a pierdut cu 1-0 acasă în fața Csikszeredei, în etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 2, după un meci slab făcut de ambele echipei.

Dacă Valentin Suciu a recunoscut asta și a spus că echipa sa trebuie să se gândească doar la ce are în teren, Dan Alexa a considerat oportun să enerveze din nou fanii și să spună că jucătorii săi au evoluat grozav, fiind, probabil, singurul care a văzut așa ceva în teren, la acest meci.

Impresia artistică punctează la gimnastica ritmică sau patinaj, iar Alexa se pare că ține cont și de numărul de intrări în careu, acolo unde, spre exemplu, Romariu Rus a avut o execuție complet ratată, deci dezamăgind și ”artistic”.

”Cel mai bun joc al nostru. Ciucul o dată a intrat în careu și au înscris, noi am intrat de foarte multe ori. Am fost echipa agresivă, am arătat bine din punct de vedere al jocului. Din păcate, ne lipsește golul. Ne-a lipsit execuția finală. Ne-a lipsit să fim mult mai agresivi în careul advers. Cred că a fost cel mai bun joc al lui Poli din sezonul acesta”, a declarat Dan Alexa.

Alexa se pregătește viitorul

Cu FK Csikszereda, Alexa i-a ținut în afara lotului pe Mera, Popovici, Munteanu și Cioinac și spune că vor juca mai mult tinerii, în pregătirea sezonului viitor.

”Au fost și probleme medicale. Sigur, linia noastră e să întinerim echipa. Sigur, ei fac parte din lot. Jucătorii tineri care au evoluat astăzi au adus altă dinamică. Am fost mult mai agresivi, am fost mult mai rapizi. Trebuia să se întâmple lucrul aceasta la Poli. Pregătim și sezonul viitor, avem și jucători tineri care au potențial de creștere, iar astăzi mulți au arătat bine spre foarte bine”, a mai precizat Alexa.

ASU Poli cu FK Csikszereda (scor 0-1): Hindrich – C. Jurj (D. Andrei 61′), Bocșan, Scutaru (cpt.), Pamfile – Codrea, Coadă (A. Ignea 46′) – D. Radu, R. Rus (Plazonja 71′), Ivanovici – Axente (A. Manea 71′). Rezerve neutilizate: Păduraru – Bîrlovean, Casado, Radunovic, Sofran.

  • FK Csikszereda s-a impus cu 1-0 la Timișoara, cu ASU Poli, printr-un gol marcat în minutul 14 de Marvin Schieb, un fost jucător al echipei bănățene.

ASU Poli, cu 33 de puncte, rămâne pe locul 6 în play-off-ul Ligii 2, acum fiind la trei puncte în spatele echipei FK Csikszereda. În etapa următoare, a 6-a, prima a returului acestei competiții, ASU Poli joacă tot acasă, în Vinerea Mare, de la 15:00, cu Dunărea Călărași.

Foto: Leczki Jozsi și Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-castigat-antrenorul-preocupat-de-fotbal-valentin-suciu-dupa-victoria-cu-asu-poli-trebuie-sa-ne-bucuram-de-fotbal-19181282

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-nu-bate-pe-nimeni-in-play-off-fk-csikszereda-a-castigat-la-timisoara-fara-sa-transpire-prea-mult-19181228

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-in-play-out-de-la-ora-1100-se-joaca-la-targu-jiu-cluj-si-slatina-in-play-off-asu-poli-o-intalneste-pe-fk-csikszereda-de-la-ora-1230-19181127

Anda DELIU 24 Apr. 2021, 16:53 Liga 2
Pe aceeași temă