S-a reunit și Astra! Florin Stîngă e noul antrenor al echipei. Anunțul clubului

Marius ANGHEL 24 Jun. 2021, 19:47 Liga 2
S-a reunit și Astra! Florin Stîngă e noul antrenor al echipei. Anunțul clubului

Astra este ultima dintre cele trei echipe retrogradate în această vară din Liga 1 care își reia pregătirea.

Trupa care își petrece majoritatea timpului la Ploiești, însă își dispută meciurile de pe teren propriu la Giurgiu are un nou antrenor principal. Florin Stîngă (43 de ani), ultima dată la AFC Odorheiu Secuiesc, este șeful băncii tehnice, anunțul fiind făcut de Astra prin intermediul paginii sale de Facebook.

Florin Stîngă, noul antrenor al Astrei

După FC Hermannstadt, care a dat start antrenamentelor marți după-amiază, cu Dănuț Coman și Marius Măldărășanu la conducere, administrativă, respectiv tehnică, și Politehnica Iași, care s-a reunit ieri seară, cu Costel Enache ca antrenor, Astra este ultima dintre cele trei echipe care au picat din Liga 1 care începe pregătirea noului sezon de Liga 2.

Astra s-a reunit joi după-amiază la Ploiești, la stadionul care îi poartă numele, cu Florin Stîngă antrenor. Clubul a mai anunțat că din stafful tehnic mai fac parte Ionuț Neagu, ca ”secund”, respectiv Ștefan Răducu, ca preparator fizic.

Astra l-a avut antrenor în momentul retrogradării din Liga 1 pe Ionuț Badea, care îl înlocuise pe Eugen Neagoe.

”Astra s-a reunit la Ploiești!

Retrogradată din Liga I, Astra e în reconstrucție încercând să continue activitatea la nivelul eșalonului secund. În privința ”principalului”, varianta aleasă este Florin Stîngă (43 de ani).

Acesta e liber de contract acum, după despărțirea de divizionara a treia, AFC Odorheiu Secuiesc, din luna mai, aseară, la primul antrenament, desfășurat la baza clubului din cartierul ”9 mai” al Ploieștiului, acesta fiind ajutat de doi antrenori din cadrul Centrului de Copii și Juniori al clubului, Ionuț Neagu, ca secund, respectiv Ștefan Octavian Răducu – pentru pregătirea portarilor”, a comunicat Astra.

Clubul nu a anunțat și detalii privind viitorul echipei, jucătorii pe care se bazează sau alte informații așteptate cu sufletul la gură de suporteri.

Florin Stîngă a mai antrenat la SR Brașov și AFC Odorheiu Secuiesc, fără succes

Florin Stîngă a antrenat-o ultima dată, în sezonul trecut, pe AFC Odorheiu Secuiesc, echipă cu care a ”reușit” să termine pe locul 9 din 10 în Seria a 5-a, cu 23 de puncte acumulate în 18 meciuri. Dacă FRF nu ar fi schimbat regulamentul în ultimele etape, echipa ar fi retrogradat direct.

Stîngă a fost demis, iar la barajul de menținere, inventat de FRF în ultimul moment, AFC Odorheiu Secuiesc s-a salvat în fața celor de la Viitorul Liteni (2-0 acasă și 2-1 în deplasare).

Seria a 5-a a Ligii 3 a fost câștigată de Corona Brașov (46 puncte), care a și promovat în Liga 2, iar pe locul 5 a terminat AFC Astra 2 (24 puncte), chiar ”satelitul” Astrei.

Ca antrenor, Stîngă a mai activat în Liga 3 la SR Brașov.

Foto: Astra Giurgiu

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-dezvaluie-ca-la-astra-se-vorbea-de-insolventa-de-la-inceputul-anului-cand-echipa-se-lupta-pentru-play-off-ul-ligii-1-oamenii-care-conduceau-in-februarie-umblau-pe-mai-multe-cai-19189694

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valerica-gaman-s-a-despartit-de-astra-si-continua-in-liga-1-la-universitatea-craiova-19190144

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ioan-niculae-plan-incredibil-prin-care-curata-astra-cei-mai-buni-fotbalisti-sunt-trimisi-la-alta-echipa-clubul-intra-in-insolventa-banii-ii-ia-interagro-exclusiv-19189369

Marius ANGHEL 24 Jun. 2021, 19:47 Liga 2
Pe aceeași temă