S-a întors karma, în favoarea Concordiei Chiajna. Ianis Zicu, încântat de victoria din minutul 90+5 cu Unirea Slobozia: ”Cu Steaua am primit gol la ultima fază, acum am câștigat la ultima fază.” De ce presimțea că Gabriel Deac va da lovitura

Andrei PASCU 06 Apr. 2022, 19:11 Liga 2

Concordia Chiajna a dat lovitura în fața Unirii Slobozia, în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 2, în minutul 90+5, prin Gabriel Deac și s-a impus cu 1-0. Ilfovenii nu au avut, însă, cel mai bun meci al lor, lucru evidențiat și de antrenorul Ianis Zicu. Acesta a făcut analiza disputei de la Chiajna.

Scopul scuză mijloacele pentru Ianis Zicu: ”Aș fi ipocrit dacă aș spune că nu sunt fericit pentru cele trei puncte”

Zicu a lăsat ca imaginea echipei sale să pălească în fața unei victorii și a trei puncte trecute în dreptul Concordiei Chiajna, care a bifat primul succes din play-off. Zicu a avut laude pentru toată echipa, dar în special pentru omul care a adus victoria, Gabriel Deac.

A fost și karma în opinia lui Zicu, care a făcut trimitere la primul joc din play-off, cu Steaua, în care Concordia Chiajna a ratat victoria în minutele adiționale, ”militarii” egalând la doi pe final.

Acum, s-a întors roata, după cum a declarat Ianis Zicu, iar Concordia Chiajna ia un avans important în lupta pentru locul 4 al play-off-ului Ligii 2, care duce în barajul de menținere-retrogradare cu o formație din Liga 1.

Ianis Zicu, încântat de eroul Gabriel Deac: ”Dacă te antrenezi cum trebuie, poți să reușești și în meciuri”

Referitor la marcatorul golului, Zicu a remarcat că Deac s-a pregătit foarte bine la antrenamente. Nu a fost la întâmplare introducerea acestuia, pentru că la ședințele de pregătire din zilele trecute a fost foarte bun la finalizare. Drept dovadă, cu Unirea Slobozia, Ianis Zicu l-a introdus în minutul 62, iar Deac a dat apoi lovitura.

Am reușit să câștigăm, lucrurile sunt echilibrate în viață. Dacă împotriva Stelei am primit gol la ultima fază, acum am câștigat la ultima fază și nu pot decât să mă bucur, chiar dacă jocul nu a fost cel mai bun. Eu sunt fericit, aș fi ipocrit dacă aș spune că nu sunt fericit pentru cele trei puncte.

Dacă vorbim de inspirație când lucrurile nu sunt ok, putem să spunem că sunt multe schimbări în timpul unui meci. De multe ori cei care vin de pe bancă nu aduc nimic, dar e important ca ei să fie concentrați.

În ultimele zile, Deac a fost bun la finalizare, am văzut că e implicat, am văzut că ataca toate baloanele cu energie și azi a marcat. Dacă te antrenezi cum trebuie, poți să reușești și în meciuri”, a declarat Ianis Zicu la finalul jocului, la microfonul Digi Sport.

  • Concordia Chiajna, cu Unirea Slobozia: Aldescu – Borța (Sokovic 69′), Palmeș, Marc (cpt.), Cherecheș – D. Codrea, N. Roșu (Casap 62′) – Llullaku (Gab. Deac 62′), Matiș, Ad. Voicu (Ct. Alexe 46′) – Batin (Bg. Barbu 76′);
    Rezerve neutilizate: Silveanu – L. Ion, Dușmanu, N. Popescu;

Concordia Chiajna a mărit avansul față de principala candidată la locul 4, Unirea Slobozia

În privința situației din clasamentul play-off-ului Ligii 2, Concordia Chiajna e pe locul 5, cu 40 de puncte, cu șase peste locul 6, Unirea Slobozia. Ilfovenii sunt la un punct de locul 4, Steaua, care are un meci mai puțin. Joi va juca în runda a 3-a a play-off-ului, cu ”U” Cluj.

În etapa a 4-a, Concordia Chiajna va întâlni, pe teren propriu, liderul play-off-ului, Petrolul.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 06 Apr. 2022, 19:11 Liga 2
Pe aceeași temă