Romario Moise a devenit viral. Ce scrie presa din străinătate după foarfeca incredibilă de la Reșița: „Rețineți numele și execuția!”

Romario Moise (24 de ani) a decis meciul CSM Reșița – UTA 2-3 cu o foarfecă de zile mari reușită în minutul 90+1, iar presa din străinătate nu a trecut cu vederea eurogolul din Liga 2. Jurnaliștii de la AS și ESPN au rămas impresionați de execuția lui Romario.

ESPN: „Rețineți numele și execuția! Acest mijlocaș în vârstă de 24 de ani, pe nume Romario Moise, a înscris un golazo senzațional din afara careului, în Liga 2 din România. Echipa sa, UTA, a câștigat cu 3-2 la Reșița”.

Time24 News: „Foarfecă senzațională în Liga 2 din România! Romario Moise a profitat de o neglijență a fundașilor de la Reșița și a reușit o foarfecă splendidă, din afara careului”.

David F. Sanchidrian, jurnalist AS: „Acesta este Romario Moise, jucător în România, la echipa UTA. Tocmai a reușit un gol senzațional”.

Liga Maroc: „Gol fantastic în Liga 2 din România. Romario Moise a reușit o foarfecă spectaculoasă pe stadionul din Reșița, când scorul era 2-2”.

Romario Moise: „Nu mi-am pus în cap să dau gol astfel”

După succesul de la Reșița, UTA a ajuns la 26 de puncte și a depășit Turris-Oltul la golaveraj. Arădenii mai au trei restanțe de disputat.

Romario Moise spune că a mai încercat și la antrenament să înscrie din foarfecă. „Am fost echipa mai bună și am arătat și un fotbal mai bun până la momentele proaste pe care nu ni le explicăm nici noi. Am mai încercat și la antrenamente execuții de acest gen, dar nu mi-am pus în cap să dau gol astfel. Dar, am văzut mingea în aer și că sunt destul de aproape de poartă și am zis să încerc, de ce nu? Dacă nu încerci, nu reușești. Într-adevăr, când marchezi ieși mereu în evidență, ești lăudat, dar poți avea o evoluție bună, în folosul echipei și când nu dai goluri. Nu e vorba despre cine marchează și cine ratează, suntem o familie . Ne asumăm eșecurile și reușitele împreună, sperăm să mergem din victorie în victorie și să ne îndeplinim obiectivele”, a spus Romario Moise pentru Sport Arad.

Foto: UTA Arad

Pe aceeași temă