Transferul lui Roberto Romeo la ”U” Cluj s-a făcut! Italianul cu peste 100 de meciuri în Liga 1 a semnat cu ardelenii

Răzvan STÎNGĂ 08 Jan. 2022, 19:02 Liga 2
Transferul lui Roberto Romeo la ”U” Cluj s-a făcut! Italianul cu peste 100 de meciuri în Liga 1 a semnat cu ardelenii

A venit și momentul primei achiziții la Universitatea Cluj, în actuala fereastră de transferuri. În cele din urmă, s-a ajuns la un acord asupra aducerii italianului Roberto Romeo (31 de ani), de la Gaz Metan Mediaș, dar nu sub formă de împrumut, așa cum se specula inițial, ci definitiv.

Clubul din Mediaș a oferit informația acordului, trecerea fundașului de bandă dreaptă în Liga 2, la Universitatea Cluj. Ocupanta locului 3 în divizia a doua își acoperă astfel un post pe care voia să aducă întăriri, care în anumite meciuri a fost unul cu probleme.

Roberto Romeo are peste 120 de meciuri în Liga 1 

Roberto Romeo este un fotbalist cu mare experiență, care cunoaște fotbalul românesc, întrucât a îmbrăcat tricoul Gazului Metan de 149 de ori în opt ani și jumătate. 128 de prezențe au fost bifate în Liga 1.

Chiar dacă poziția de bază a italianului este cea de fundaș dreapta, unde îl va și folosi Universitatea Cluj, el mai poate evolua și pe alte posturi, printre care cel de mijlocaș dreapta.

Roberto Romeo nu mai este jucătorul Gazului Metan

După 149 meciuri în tricoul alb-negru în toate competițiile în perioada 2013-2021, timp în care a marcat și 6 goluri, acesta s-a transferat la FC Universitatea Cluj

Mulțumim, Romeo Roberto, pentru evoluțiile avute la Gaz Metan și îți urăm succes pe mai departe în cariera ta!”, a anunțat formația din Mediaș.

”U” Cluj, activă la capitolul plecări 

Așadar, Roberto Romeo este prima achiziție a Universității Cluj din această iarnă, ardelenii preferând până acum să mute activ în privința plecărilor. Nu mai puțin de opt au fost oficializate. În primă fază au plecat șapte fotbaliști, Carol TaubAlbert VoineaDaniel NovacIaser ȚurcanAndrei BlejdeaAlexandru Gîț și Charles Acolatse, despre ale căror rezilieri s-a vorbit public imediat după ultima etapă din 2021, iar ulterior s-a produs și încetarea împrumutului pentru portarul George Micle, revenit la Campionii FC Argeș.

Foto: Gaz Metan Mediaș 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 08 Jan. 2022, 19:02 Liga 2
Pe aceeași temă