Ripensia s-a despărțit de Iosif Rotariu. Ce spune fostul internațional

Anda DELIU 08 Apr. 2022, 20:04 Liga 2
Ripensia s-a despărțit de Iosif Rotariu. Ce spune fostul internațional

Ripensia Timișoara și Iosif Rotariu au ales să meargă pe drumuri separate. Clubul a anunțat asta printr-un comunicat de presă destul de succint, iar fostul internațional a lăsat să se înțeleagă că nu prea se mai potrivea în peisajul grupării conduse de patronul-președinte Dumitru Mihu, cel care de curând anunța retragerea în Liga 3 a echipei, iar mai apoi s-a răzgândit.

Iosif Rotariu a fost aproape un an consilier de imagine la Ripensia

Iosif Rotariu (foto, alături de Dumitru Mihu) a ocupat poziția de consilier de imagine al Ripensiei, prezentat oficial de club la 27 mai 2021.

”Ripensia Timișoara anunță încheierea colaborării cu Iosif Rotariu. Fostul mare internațional a fost consilier de imagine al clubului din mai 2021 încoace și a constituit un real sprijin pentru dezvoltarea proiectului nostru. Informațiile și ideile lui Roti vor fi fructificate în continuare de Ripensia. Iosif Rotariu rămâne un prieten adevărat al clubului nostru și suntem convinși că va fi un susținător al roș-galbenilor. Mulțumim, Roti!”, a anunțat Ripensia pe site-ul oficial.

Rotariu sugerează că nu se mai regăsea la Ripensia

Contactat de reporterul Liga2.ro, Iosif Rotariu (59 de ani) nu a dat multe detali despre despărțirea de Ripensia, dar a reușit să se facă înțeles.

”Ne-am despărțit și atât. Eu am jucat la alt nivel, am fost în fotbalul de un anumit nivel. Am crezut că experiența mea… Văd însă că în fotbal mai mult se bate pasul pe loc sau chiar în spate”, a declarat, pentru Liga2.ro, Iosif Rotariu, care a adăugat că va mai merge la meciuri, pentru că iubește fotbalul.

Este în continuare scouter pentru Hagi

Altfel, de ani de zile, înainte de a fi prezentat la Ripensia, Iosif Rotariu colabora cu fostul Viitorul, actualul Farul Constanța, ca scouter. ”Eu sunt în continuare la Hagi. Sunt scouter pe zona de vest. Dacă văd copii talentați, îi propun. Ce se întâmplă mai departe, ei decid”, a mai adăugat Rotariu.

În naționala României, Iosif Rotariu are 25 de apariții și un gol marcat.

Anda DELIU 08 Apr. 2022, 20:04 Liga 2
Pe aceeași temă