Vulturar, impresionat după ce a fost în teste la Liverpool: „Te lasă pur și simplu cu gura căscată. E o altă lume”

Marius ANGHEL 16 Dec. 2019, 15:28 Pregătiri, amicale
Vulturar, impresionat după ce a fost în teste la Liverpool:**

Șase zile a durat experiența lui Cătălin Vulturar la FC Liverpool. Mijlocașul de 15 ani al clubului UTA a fost în probe la clubul deținător al trofeului UEFA Champions League a rămas impresionat de ceea ce a întâlnit în Anglia.

„Academia celor de la Liverpool te lasă pur și simplu cu gura căscată. E imensă și modernă. Am numărat nouă terenuri de iarbă > și unul sintetic, acoperit de un balon, ca să nu mai vorbesc despre vestiare și celalalte încăperi dotate cu tot ceea ce au nevoie antrenorii, fotbaliștii și ceilalți membri ai staffului. E o altă lume, oricine și-ar dori să facă pasul la un astfel de club”, a spus, pentru Sport Arad, tânărul jucător al echipei UTA.

Cătălin Vulturar: „Indiferent de răspunsul celor de la Liverpool, eu știu că mai am de muncit mult”

Alături de Patrick Gânțe, atacantul echipei de Liga a 4-a Bihor CAO Oradea, Vulturar a efectuat două antrenamente cu echipa Under 16 a „cormoranilor” și a evoluat în triunghiularul de sâmbătă, cu Crew Alexandra și Blackburn.

„Am jucat câte o repriză atât cu cei de la Crew Alexandra, cât și cu Blackburn. În primul meci am câștigat cu 2-1, în cel de-al doilea am făcut 0-0. Ca și mijlocaș central eu zic că mi-am făcut treaba, deși mereu se poate și mai bine. Cei de la Liverpool i-au spus impresarului meu, Cătălin Sărmășan, căruia chiar vreau să-i mulțumesc pentru această oportunitate, că în această săptămână sau următoarea vor veni cu o ofertă concretă dacă e cazul. Oricine și-ar dori să facă pasul la un astfel de club, dar, indiferent de răspunsul celor de la Liverpool, eu știu că mai am de muncit mult. Indiferent că rămân la UTA, unde mă simt foarte bine sau că plec deja în Anglia”, a mai declarat fotbalistul crescut de Dinu Donca la CSȘ Gloria Arad, actualmente căpitan al naționalei Under 16.

Vulturar a fost trimis în acest sezon de Liga 2 în două meciuri pentru UTA, de fiecare dată în minutele de final.

Marius ANGHEL 16 Dec. 2019, 15:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă