Reacția lui Laszlo Balint după ce UTA a spulberat FK Csikszereda: „Am reușit să interpretăm foarte bine acest joc.” Cui i-a dedicat victoria

Marius ANGHEL 24 Feb. 2020, 20:44 Campionat
Reacția lui Laszlo Balint după ce UTA a spulberat FK Csikszereda:

UTA a defilat în primul meci oficial din 2020, a profitat de înfrângerea, respectiv remiza echipelor CS Mioveni (locul 2) și Campionii FC Argeș (locul 4) și s-a detașat de două dintre contracandidatele în lupta pentru promovare. Liderul Ligii 2 a marcat de câte trei ori pe repriză cu FK Csikszereda, la Miercurea Ciuc, pe un stadion unde nicio echipă oaspete nu a câștigat în acest sezon, s-a impus cu 6-0 și pare că va fi de neoprit în cursa pentru Liga 1.

Pentru UTA, în meciul cu Csikszereda, au marcat doi fundași (Florin Ilie – 11 și Cristian Melinte – 54), doi mijlocași (Romario Moise – 33 și David Miculescu – 74) și doi atacanți (Alexandru Ioniță – 43 și Valentin Buhăcianu – 58), în timp ce ciucanii nu și-au creat nicio ocazie importantă la poarta lui Florin Iacob.

Laszlo Balint i-a dedicat victoria de la Miercurea Ciuc prietenului său Bogdan Apostu, cel care îi este și agent și care l-a dus la UTA și alături de care a perfectat toate transferurile vara trecută și în această iarnă.

„Vreau să încep prin a-mi felicita băieții. Am reușit să interpretăm foarte bine acest prim joc despre care spuneam înainte că se anunța foarte dificil. Punctele sunt foarte importante, dar mă bucură și scorul, mă bucură că am fost eficienți și pragmatici și că am avut o organizare defensivă bună. Sunt pași înainte din punct de vedere colectiv, încă o dată îi felicit pe băieți. Dar rămânem modești, nu ne culcăm pe o ureche, deși am realizat pas important, ne concentrăm de acum pe ce avem de făcut sâmbătă, la meciul cu Ripensia. Vreau să-i dedic această victorie lui Bogdan Apostu, se știe că a avut și are un rol foarte important în tot ce s-a întâmplat din vară încoace, și sunt convins că vor mai urma pași pentru dezvoltare, din toate punctele de vedere”, a spus, citat de uta-arad.ro, Laszlo Balint.

UTA a ajuns la 44 de puncte și se desprinde la șapte puncte de a doua clasată CS Mioveni. Arădenii joacă în următoarea etapă sâmbătă, de la ora 11:00, acasă, cu Ripensia.

 

Marius ANGHEL 24 Feb. 2020, 20:44 Campionat
Pe aceeași temă