Raul Rusescu a semnat de nevoie cu Concordia Chiajna, dar vrea să revină în prima ligă și visează la echipa națională: ”Pe viitor pot să revin. Realitatea te loveşte uneori”

Andrei PASCU 15 Sep. 2022, 16:03 Liga 2

Raul Rusescu (34 de ani) a semnat cu Concordia Chiajna în urmă cu mai puțin de o lună, pentru un sezon, dar nu se gândește deocamdată la retragere. Din contră, atacantul vrea să revină în prima divizie din România, pentru că vrea să îmbrace din nou tricoul primei reprezentative.

Raul Rusescu vrea să revină în prima ligă și visează la echipa națională

Rusescu a recunoscut că a dat curs propunerii echipei din Liga 2 pentru că nu a primit o altă ofertă, din SuperLiga, dar are în plan să se pună pe picioare și să joace din nou în prima divizie, fie cu Concordia Chiajna, fie pentru altă echipe, mai ales că înțelegerea cu ilfovenii e valabilă doar pe parcursul actualului sezon.

Raul Rusescu, despre planurile sale: ”Asta nu înseamnă că pe viitor nu pot să revin la echipa națională”

Raul Rusescu a marcat deja primul gol în tricoul Concordiei Chiajna, cu Unirea Constanța, din runda din weekendul trecut, scor 3-0. A prins un total de patru partide pentru formația ilfoveană, evoluând și în duelul cu SC Popești Leordeni, din turul 3 al Cupei României, câștigat de Concordia Chiajna la loviturile de la 11 metri.

Am ajuns la Chiajna pentru că nu m-a căutat nimeni altcineva. Asta nu înseamnă că pe viitor nu pot să revin la echipa națională. Realitatea te loveşte uneori. Vara asta nu am avut nicio ofertă din fotbalul românesc”, a spus Raul Rusescu, conform Antena Sport.

Raul Rusescu, triplu campion al României. A făcut parte din lotul Sevillei în sezonul în care s-a câștigat Europa League

Raul Rusescu a revenit, după ce a semnat cu Concordia Chiajna, în România după ceva mai mult de un an. Din noiembrie anul trecut și până în vara lui 2022, atacantul a jucat în Italia, la FC Lamezia.

CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni, Dunărea Giurgiu, CS Otopeni, FCSB, FC Sevilla, Sporting Braga, Ankaraspor, Gisesunspor, Academica Clinceni și Lamezia sunt echipele pentru care a evoluat Rusescu de-a lungul carierei.

Șase trofee are Raul Rusescu în palmares, printre care trei campionate în România, cu FCSB (2013 și 2015) și Unirea Urziceni (2009), dar și o Europa League, cu Sevilla (2014), când a prins câteva partide pentru spanioli în competiție.

Raul Rusescu are un gol pentru echipa națională

În privința echipei naționale, unde Rusescu a anunțat că vrea să revină, a prins până acum doar nouă meciuri, ultimul fiind bifat în martie 2016, când a evoluat 16 minute într-un duel amical cu Spania, scor 0-0.

Un gol are Rusescu pentru prima reprezentativă, în octombrie 2014, într-un duel din preliminariile EURO 2016, cu Ungaria, de pe teren propriu, terminat cu scorul de 1-1.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-campioana-romaniei-la-u19-egala-cu-galatasaray-in-primul-meci-din-turul-1-al-uefa-younth-league-omar-el-sawy-s-a-remarcat-din-nou-19245523

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/victorie-fara-probleme-pentru-sc-otelul-in-turul-3-din-cupa-romaniei-a-invins-viitorul-ianca-iar-dorinel-munteanu-vrea-un-parcurs-lung-sper-sa-fim-cat-mai-mult-in-competitie-19245526

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/steaua-aproape-sa-o-comita-in-cupa-romaniei-a-invins-dramatic-flacara-moreni-dar-stefan-pacionel-considera-ca-a-fost-o-intamplare-o-echipa-mare-castiga-si-cand-joaca-mai-prost-19245501

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-achizitie-din-prima-liga-pentru-poli-iasi-plecat-de-la-u-cluj-catalin-hlistei-a-ajuns-sub-comanda-lui-claudiu-niculescu-19245500

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foto-dupa-mai-bine-de-6-ani-soimii-lipova-revine-acasa-pe-noul-ei-stadion-clubul-are-si-alte-planuri-marete-vom-realiza-si-materiale-promotionale-cu-insemnele-echipei-19245490

Andrei PASCU 15 Sep. 2022, 16:03 Liga 2
Pe aceeași temă