Crește numărul arădenilor în lotul Rapidului. Giuleștenii își aduc un jucător fost la UTA și Astra, însă care nu evoluează pe posturile unde Daniel Pancu spunea că mai vrea achiziții

Rapid perfectează în aceste zile un nou transfer, însă nu pe posturile unde Daniel Pancu anunța înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya că își mai dorește jucători. Fundașul Paul Copaci, ultima dată la Astra, se va alătura, de astăzi, lotului echipei giuleștene și, din informațiile Liga2.ro, îi va lua locul lui Cătălin Oanea.

„Mai căutăm un portat Under 20 și încă un jucător în zona de atac. Vom vedea dacă va fi tot un număr 10, un atacant, sper să rezolvăm zilele următoare”, spunea, vineri, Daniel Pancu în aeroport, înainte ca Rapid să decoleze spre Turcia.

La Rapid va ajunge însă pentru început un fundaș stânga. E vorba despre Paul Copaci (21 de ani), un arădean care în prima parte a sezonului a fost legitimat la Astra, însă unde nu a apucat să debuteze în Liga 1. Copaci începuse pregătirile din această iarnă alături de Viitorul Pandurii Târgu Jiu, însă nu a ajuns la un acord asupra condițiilor contractuale și a fost „deturnat” de Rapid, scrie Sport Arad.

Paul Copaci a zburat astăzi spre Antalya, acolo unde se va alătura lotului pregătit de Daniel Pancu, iar dacă nu intervine nimic neprevăzut, fotbalistul crescut de Atletico Arad va semna un contract valabil până în vara anului 2021. Va deveni, astfel, al treilea arădean din lotul trupei giuleștene, alături de Cătălin Hlistei și Amir Jorza.

În cariera lui, Copaci a mai evoluat pentru UTA și Olimpia Satu Mare. În sezonul trecut, fundașul a fost om de bază la „Bătrâna Doamnă”, chiar fiind al doilea golgheter al echipei, în ciuda poziției sale din teren. Arădeanul a strâns nu mai puțin de 32 de meciuri, toate ca titular, dintr-un total de 38, a marcat cinci goluri și a oferit trei pase decisive coechipierilor săi. Însă, schimbarea din vara trecută a regulii jucătorilor under, de la 21 la 20 ani, l-a afectat din plin pe Copaci, în ciuda cifrelor acumulate în campionatul recent încheiat.

Prin aducerea lui Paul Copaci, Daniel Pancu va renunța, din informațiile Liga2.ro, la Cătălin Oanea, fundaș care în prima parte a actualului sezon a fost utilizat de Rapid în 11 meciuri, în nouă ca titular, în patru dintre ele fiind înlocuit.

Rapid a plecat de vineri în cantonament în Turcia, Antalya, cu un lot de 27 de jucători, iar luni va disputa primul amical, cu nemții de la Saarbrücken.

 

 

Pe aceeași temă