Rapid și-a readus de la FC Hermannstadt un al treilea jucător. Ultimul nou-venit a debutat în Liga 2 în umilința sibienilor cu FCSB

Marius ANGHEL 10 Jan. 2021, 12:10 Liga 2

Rapid a mai perfectat un transfer înainte de reunirea programată în data de 11 ianuarie 2021. De această dată, giuleștenii și-au adus la prima echipă un jucător ”under”. E vorba, de fapt, de o revenire la Rapid, fiindcă Luca Florică (18 ani), ultima dată la FC Hermannstadt, a mai fost legitimat în trecut la club.

Rapid ia, în acest început de an 2021, al treilea puști de la FC Hermannstadt

Luca Florică e fundaș stânga și în prima parte a sezonului actual a prins 5 minute într-un meci pentru prima echipă a FC Hermannstadt, în eșecul 0-5 cu FCSB, când a început titular și a fost schimbat imediat. În alte opt jocuri a fost rezervă la trupa sibiană, însă a fost utilizat și la FC Hermannstadt II, în Liga 3.

În trecutul său a fost legitimat și la juniorii lui Amiens, echipă din Franța.

„Mă simt foarte bine că am revenit, mai ales că știu ce înseamnă Rapid, îmi doresc foarte mult să promovăm. Sper să joc cât mai mult, iar prin evoluțiile mele să ajut la cât mai multe victorii. Sunt aici să dau totul pentru Rapid, iar la vară să promovăm împreună”, a spus Luca la semnarea contractului valabil până în vara anului 2023.

Rapid îl prezintă pe Luca Florică

”Rapid l-a transferat pe Luca Florică, un tânăr de 18 ani ce a revenit la echipa noastră după doi ani, perioadă în care a jucat la Amiens (Franța) și la Hermannstadt.
Luca Florică a jucat pentru Rapid U17, formație cu care a evoluat în Liga Elitelor, fiind internațional român U16 și U17.
În turul acestui campionat de Liga 1, Luca a într-un singur meci pentru Hermannstadt, contra FCSB-ului, fiind de alte 8 ori în lotul sibienilor.
Noul fundaș stânga al Rapidului a semnat un contrct valabil până în vara anului 2023, urmează să se alăture lotului antrenat de Nicolae Grigore mâine, odată cu reunirea giuleștenilor, și va purta tricoul cu numărul 3.
Florică reprezintă cel de-al șaselea transfer al iernii, după Bogdan Barbu, Emmanuel Ernest, Alex Ioniță I, Horațiu Moldovan și Octavian Ursu.
Rapid a transferat și alți doi tineri de mare viitor, pe Ciprian Popescu și Valentin Mărgărit, ambii de 16 ani, tot de la Hermannstadt, aceștia urmând a evolua pentru echipa secundă”, a anunțat Rapid.

Rapid se reunește luni, 11 ianuarie 2021, la baza Coresi, iar până acum și-a stabilit trei meciuri amicale.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-stabilit-primele-meciuri-amicale-cu-cateva-zile-inaintea-reunirii-echipa-lui-nicolae-grigore-va-juca-impotriva-universitatii-cluj-si-a-doua-echipe-din-liga-3-19164311

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-sansele-ca-alexandru-ionita-ii-sa-revina-la-rapid-au-scazut-considerabil-cazul-de-dopaj-cantareste-decisiv-andrei-nicolescu-are-o-situatie-absolut-incerta-nu-stim-cand-se-va-rezol-19164190

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-dan-alexa-da-mai-departe-un-sfat-pretios-primit-de-la-razvan-lucescu-pentru-nicolae-grigore-actualul-antrenor-al-rapidului-sa-inteleaga-ca-este-foarte-usor-sa-vorbesti-de-tauri-m-19164161

Marius ANGHEL 10 Jan. 2021, 12:10 Liga 2
Pe aceeași temă