Rapid și-a încheiat cantonamentul din Turcia cu o remiză și un palmares negativ. Giuleștenii, echipați în verde, au avut 2-0 cu rușii de la FK Baltika

Marius ANGHEL 05 Feb. 2020, 13:02 Pregătiri, amicale

Rapid și-a încheiat meciurile amicale programate în cantonamentul din Turcia cu o remiză. Giuleștenii au remizat, astăzi, scor 2-2, după ce au condus cu 2-0, cu FK Baltika Kaliningrad. Mâine, joi, delegația condusă de președintele Ovidiu Burcă va reveni în țară cu un palmares de o victorie, un egal și două eșecuri.

Îmbrăcați într-un echipament ciudat pentru Rapid, de culoare verde, elevii lui Daniel Pancu au început în forță amicalul desfășurat la Belek cu echipa de pe locul 7 din liga secundă a Rusiei, FK Baltika Kaliningrad. Arădenii Amir Jorza (14”) și Cătălin Hlistei (16”) au dus scorul la 2-0 după aproape un sfert de oră de joc. Totuși, giuleștenii au fost egalați până la finalul primei reprize, cu golurile marcate de brazilianul Allef (28”, 45” – penalty).

De la Rapid au lipsit în acest joc Alexandru Iacob, Tano Bonnin, Bogdan Manole, Cristian Ignat, Alin Cârstocea, Facundo Mallo, toți cu probleme de sănătate, dar și portarul Alexandru Tătaru, convocat la naționala României U18.

Rapid cu FK Baltika: Drăghia – I. Voicu, Jorza, R. Lazăr, Goge (Copaci 63′) – Piriz (Pănoiu 46′), Djuric – Sefer (Al. Dulca 70′), Alami (Labeau 38′), Hlistei – Val. Alexandru (Drăghiceanu 63′)

În cantonamentul din Antalya, Rapid a mai disputat amicale cu FC Saarbrücken (L4 Germania), câștigat cu 2-0, U Craiova 1948 SA (Liga 3), pierdut cu 2-3, și CSKA 1948 Sofia (Liga 2 Bulgaria), pierdut cu 2-0.

Joi, delegația Rapidului se va întoarce în țară, unde se va pregăti pe plan local până la primul meci oficial din 2020, cu Turris Oltul Turnu Măgurele, în jurul datei de 22 februarie.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: FC Rapid 1923

Marius ANGHEL 05 Feb. 2020, 13:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă