Rapid are probleme cu coronavirusul! Un jucător a fost testat pozitiv și izolat de urgență. Meciul cu ”FC U” Craiova, în pericol

Răzvan STÎNGĂ 08 Oct. 2020, 18:10 Liga 2
Rapid are probleme cu coronavirusul! Un jucător a fost testat pozitiv și izolat de urgență. Meciul cu ”FC U” Craiova, în pericol

Rapid nu a scăpat nici ea de infectarea cu coronavirus în această perioadă. Mijlocașul Ștefan Pănoiu (18 ani) a fost testat pozitiv, în urma unor analize efectuate la naționala sub 19 ani a României. Interesant este faptul că primele probleme medicale au fost acuzate de jucător la numai o zi după ce a ajuns la lotul național, iar la cele mai recente teste efectuate pentru Rapid a ieșit negativ.

Ștefan Pănoiu are COVID-19 și se află în izolare 

Rapid anunță că ultima verificare efectuată de club a avut loc joi, înaintea meciului din campionat cu Concordia Chiajna, iar toți jucătorii au fost depistați ca fiind nepurtători ai noului coronavirus. Însă marți, la o singură zi după ce s-a prezentat la acțiunea echipei naționale a României U19, jucătorul a avut primele simptome. A fost izolat, a efecuat un test iar acesta a ieșit pozitiv.

Acum, Ștefan Pănoiu va sta izolat pentru următoarele două săptămâni, dar va face o nouă verificare de COVID-19 peste opt zile. Rămâne de văzut cum vor ieși ceilalți jucători ai Rapidului când vor fi din nou supuși testelor.

”Ștefan Pănoiu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus Covid-19, după un test făcut în cadrul acțiunii naționalei U19.

Joia trecută, pe 1 octombrie, mijlocașul nostru a făcut testul alături de ceilalți colegi ai săi, iar rezultatul primit a doua zi a fost negativ.

Vineri seara, Ștefan a jucat în meciul cu Concordia Chiajna, în care a și marcat, la finalul căruia a mers acasă.

Luni, Pănoiu s-a prezentat la Snagov, la lotul naționalei României U19, iar marți a prezentat simptome, fiind izolat după ce i s-a făcut din nou testul, de această dată ieșind pozitiv cu Covid-19.

Acesta va sta 14 zile în izolare, urmând ca după 8 zile să i se facă un nou test”, precizează FC Rapid.

Ștefan Pănoiu a fost utilizat de Adrian Iencsi în toate cele șase meciuri jucate de Rapid în acest sezon, de fiecare dată intrând ca titular și fiind înlocuit de cinci ori. A ieșit în evidență și cu două goluri, în meciurile cu Pandurii (2-1) și Concordia Chiajna (4-2).

Rapid ar trebui să joace în etapa a 7-a sâmbătă, de la ora 20:45, la Severin, cu liderul U Craiova 1948 SA. Giuleștenii trebuie să primească aviz de la DSP că pot juca.

Numărul echipelor care anunță cazuri de COVID-19 crește de la o zi la alta 

În această perioadă, după ce România a înregistrat mereu peste 2.000 de noi infectări zilnic cu noul coronavirus, echipele din eșaloanele inferioare au început să semnaleze mai multe cazuri pozitive. Printre cele identificate, pe lângă Rapid, se numără ASU Poli, FK Csikszereda, Aerostar BacăuSteaua, FC Voluntari 2, sau Minaur Baia Mare.

Foto: George Fluster/ Mediafax Foto și FC Rapid 

 

Răzvan STÎNGĂ 08 Oct. 2020, 18:10 Liga 2
Pe aceeași temă