Rapid a rămas din nou fără antrenor! Mihai Iosif a fost depistat pozitiv la COVID-19 și ratează ultimul meci din 2020, derby-ul cu ASU Poli

Marius ANGHEL 30 Nov. 2020, 23:13 Liga 2

Lovitură pentru Rapid înainte de ultimul meci oficial programat în anul 2020, derby-ul cu frații de la ASU Politehnica Timișoara, programat duminică, de la ora 13:30, în etapa a 15-a a Ligii 2.

Formația giuleșteană a rămas din nou fără antrenor principal. Interimarul Mihai Iosif a fost depistat, luni, pozitiv la COVID-19, astfel că a intrat în izolare și nu va mai sta pe banca tehnică la acest ultim joc din acest an.

Mihai Iosif are COVID-19 și a intrat în izolare pentru 14 zile: ”Starea lui e una bună”

Mihai Iosif a fost numit antrenor interimar în locul lui Adrian Iencsi, demis după o perioadă neagră traversată de Rapid într-un moment în care Iencsi era infectat cu COVID-19 și era în izolare.

”Din păcate, Mihai Iosif, antrenorul nostru, a fost depistat pozitiv cu Covid-19, după ce s-a testat în această dimineață.
Miță a prezentat aseară simptome specifice infecției cu noul Coronavirus, iar în urma testului a primit rezultatul pozitiv, astfel că, imediat după confirmarea rezultatului, a intrat în izolare pentru 14 zile, starea lui fiind una bună”, a anunțat Rapid luni seară.

Iosif a condus antrenamentul din acestă dimineață, după ce a acuzat simptome de ieri

Interesant este faptul că Mihai Iosif a condus antrenamentul din acestă dimineață al Rapidului, înainte să primească rezultatul testului, cu toate că ieri seară a prezentat simptome specifice infecției cu noul coronavirus. Antrenorul a fost, însă, singurul din cadrul echipei sau al lotului care a purtat marcă, așa cum se poate observa și în imaginile din GALERIA FOTO, postată de gruparea giuleșteană după ședința de luni dimineață.

Șase jucători ai Rapidului au avut COVID-19 în acest sezon, unul încă are și e în izolare

În acest moment, Rapid îl are în izolare, depistat pozitiv cu COVID-19 săptămâna trecută, la 25 noiembrie, și pe fundașul Bogdan Manole.

Jucătorii Ștefan Pănoiu, Rareș Lazăr, Virgil Drăghia, Rareș Ilie, Cătălin Hlistei și Petre Goge, cât și patru membri ai fostului stafful tehnic, printre care și fostul antrenorul principal Adrian Iencsi, au fost depistați pozitiv cu SARS-CoV-2 la Rapid în această toamnă.

Giuleștenii au avut mai multe cazuri de infectare cu coronavirusul și la echipa secundă, Rapid 2, care activează în Liga 3.

Două înfrângeri, trei victorii și o remiză pentru Mihai Iosif ca antrenor la Rapid. Interimarul ratează derby-ul cu ASU Poli Timișoara

Mihai Iosif a fost numit antrenor interimar în locul lui Adrian Iencsi și a condus primul meci din această postură în etapa a 8-a a Ligii 2. Atunci, Rapid a pierdut cu 3-0, pe teren propriu, cu CS Mioveni. Ulterior, giuleștenii au mai pierdut un joc, 0-2 la Ploiești, cu marea rivală Petrolul.

Apoi a urmat o serie pozitivă de trei victorii: 2-1 cu Farul și 1-0 cu ”U” Cluj, ambele meciuri fiind desfășurate pe teren propriu, la Clinceni, respectiv Buftea, și 3-2 la Aerostar Bacău. În ultima runda a remizat la Buftea cu CSM Reșița, scor 0-0, și a ratat șansa de a urca pe locul 2 și a se apropia la două puncte de liderul ”FC U” Craiova.

Înainte de desfășurarea ultimei programate în 2020, Rapid ocupă locul 5 în Liga 2, cu 23 de puncte acumulate în 13 meciuri, fiind la egalitate cu Dunărea Călărași și Viitorul Pandurii, care au însă golaveraj superior. În acest ultim meci din acest an, Rapid joacă duminic, 6 decembrie, de la ora 13:30, la Timișoara, pe arena Știința, cu ASU Politehnica (locul 2, 24 de puncte).

Cel mai probabil, meciul cu CSM Reșița a fost ultimul în care Mihai Iosif a condus Rapidul în postura de antrenor principal. Conducerea e în căutarea unui nou antrenor, iar până echipa își va relua pregătirea, în 2021, probabil se va găsi un ”principal”. Iosif va reveni ca antrenor la Rapid 2.

Foto: FC Rapid 1923

Marius ANGHEL 30 Nov. 2020, 23:13 Liga 2
Pe aceeași temă