OFICIAL | Rapid și-a adus al treilea jucător de la FC Voluntari. Daniel Benzar, fostă speranță a FCSB, a semnat contractul. Adrian Iencsi are încă un antrenor secund în staff

Marius ANGHEL 20 Aug. 2020, 17:53 Liga 2
OFICIAL | Rapid și-a adus al treilea jucător de la FC Voluntari. Daniel Benzar, fostă speranță a FCSB, a semnat contractul. Adrian Iencsi are încă un antrenor secund în staff

Rapid a perfectat, oficial, al patrulea transfer din această vară pentru noul sezon de Liga 2. Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, Daniel Benzar, mijlocaș care ultima dată a evoluat la FC Voluntari, a semnat cu giuleștenii. A făcut-o pentru un sezon, cu drept de prelungire pentru încă unul.

Daniel Benzar (22 de ani) este al treilea jucător consecutiv care pleacă de la FC Voluntari și semnează cu Rapid, după atacantul Cătălin Țîră și fundașul Mircea Leasă. Giuleștenii l-au mai adus și pe fundașul Radu Crișan, împrumutat de la Astra și care în sezonul recent încheiat a jucat la Dunărea Călărași și UTA.

Daniel Benzar a semnat cu Rapid: ”Am jucat contra Rapidului și am văzut ce suporteri incredibili au”

Daniel Benzar, fratele mai mic al lui Romario Benzar, campion cu Viitorul și de două ori vicecampion cu FCSB, era considerat un jucător de perspectivă, însă n-a reușit să se impună la FCSB, drept urmare a tot fost împrumutat la Academica Clinceni, FC Voluntari sau Dunărea Călărași. Cu Voluntariul a semnat definitiv în vara trecută, însă în sezonul recent încheiat de Liga 1 a fost utilizat doar 252 de minute, în 12 partide, în toate intrând ca rezervă.

Pentru FCSB, timișoreanul a apucat să joace în 13 partide de Liga 1, în trei dintre ele începând ca titular, și a înscris trei goluri.

„Mă simt mândru și sunt foarte fericit să fiu în tricoul Rapidului. Am jucat un meci contra Rapidului, când eram la Clinceni, și am văzut ce suporteri incredibili au, sper să fie alături de noi și să ne susțină necondiționat”, a spus, pentru fcrapid.ro, Daniel Benzar, mijlocaș stânga care poate juca și în banda dreaptă și care și-a făcut junioratul la LPS Banatul.

https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/posts/693258658069180

Mihai Ianc completează stafful tehnic condus de Adrian Iencsi

Tot astăzi, Rapid și-a prezentat noul echipament pentru sezonul următor, dar a anunțat încă un colaborator din stafful tehnic condus de Adrian Iencsi.

Pe lângă Valentin Negru, Iencsi îl va avea antrenor secund și pe Mihai Ianc (47), fost antrenor principal la Viitorul Șelimbăr, FC Avrig și CS Hunedoara.

”Adrian Iencsi va avea un nou colaborator, pe Mihai Ianc (47 de ani), cel care va fi, alături de Vali Negru, noul antrenor secund al Rapidului.
Ca principal, Mihai a mai antrenat pe Viitorul Șelimbăr, FC Avrig și Corvinul Hunedoara (n.r. – CS Hunedoara. Corvinul s-a desființat din 2004), având Licența A, aceasta fiind prima experiență ca „secund”.
«Am venit pentru Adi Iencsi, pentru Rapid, pentru promovare», a spus Mihai Ianc”, a anunțat Rapid pe pagina sa de Facebook.

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-isi-aduce-inca-un-jucator-de-la-fc-voluntari-al-treilea-daniel-benzar-fosta-speranta-a-fcsb-semneaza-cu-giulestenii-19144798

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-a-prezentat-noul-echipament-pentru-sezonul-de-liga-2-2020-2021-ionut-voicu-a-fost-fotomodelul-video-19144882

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mutare-de-la-dinamo-la-rapid-gabriel-raduta-se-va-ocupa-de-viitorul-giulestenilor-exclusiv-19144852

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-editia-2020-2021-de-liga-2-are-loc-intr-o-varianta-inedita-doar-cu-o-mansa-in-sezonul-regular-apoi-cu-o-grupa-de-play-off-si-doua-de-play-out-campionatul-incepe-la-29-august-momentan-far-19144643

Marius ANGHEL 20 Aug. 2020, 17:53 Liga 2
Pe aceeași temă