Unirea Slobozia – Farul Constanța nu se joacă. ”Marinarii” au cazuri de COVID-19 în lot

Marius ANGHEL 26 Sep. 2020, 09:54 Liga 2
Unirea Slobozia - Farul Constanța nu se joacă. ”Marinarii” au cazuri de COVID-19 în lot

Planurile echipelor Unirea Slobozia și Farul Constanța au fost date peste cap din cauza COVID-19. Meciul dintre cele două echipe, care ar fi trebuit să se desfășoare astăzi, de la ora 11:00, la Slobozia, în cadrul etapei a 5-a a Ligii 2, nu va avea loc, ci va fi reprogramat pentru o altă dată.

Motivul? Farul are trei cazuri pozitive în lot cu noul coronavirus și nu a putut desfășura partida cu Unirea fiindcă DSP nu a încheiat ancheta epidemiologică și nu le-a dat constănțenilor avizul să joace cu ceilalți fotbalistilor ieșiți negativ la ultima testare.

Farul: ”În urma testării efectuate periodic, trei rezultate pentru jucători din cadrul lotului au fost pozitive pentru COVID-19”

”Programată inițial sâmbătă, de la ora 11.00, partida dintre Unirea Slobozia și FC Farul Constanța, din cadrul etapei a 5-a a Ligii a 2-a, a fost amânată.

În urma testării efectuate periodic, trei rezultate pentru jucători din cadrul lotului au fost pozitive pentru COVID-19. Clubul a inițiat procedurile prevăzute în protocolul sanitar și a informat DSP Constanța și FRF despre situație.

Ancheta epidemiologică nu a putut fi finalizată în timp util pentru ca partida să se poată disputa conform programului.

Meciul va fi reprogramat pentru o dată care va fi stabilită ulterior”, a anunțat Farul Constanța sâmbătă dimineață, cu două ore înainte de startul meciului de la Slobozia.

Antrenorul ”marinarilor”, Ianis Zicu, era de părere că meciul de la Slobozia îi va arăta dacă echipa sa are sau nu puterea de a lupta pentru promovare.

Al doilea meci amânat în acest sezon de Liga 2 din cauza cazurilor de COVID-19

Farul se află pe locul 6 în Liga 2, cu 7 puncte, în timp ce Unirea Slobozia are 4 puncte și e pe poziția a 14-a.

Meciul dintre Unirea Slobozia și Farul Constanța, care trebuia să se dispute astăzi, de la ora 11:00, pe stadionul 1 Mai din Slobozia, urma să fie arbitrat de Sorin Costreie (Buftea – Ilfov), iar de la cele două tușe se aflau Alexandra Theodora Apostu (Bacău) și Marilena Cătălina Nan (Alexandria). Rezervă era Vasile Buzea (Bucureşti), în timp ce observatori fuseseră delegați Cristian Sava (Bacău) și Dumitru Crăciun (Berceni – Ilfov).

Unirea Slobozia – Farul Constanța devine, astfel, al doilea meci amânat în acest sezon din cauza infectărilor cu COVID-19. Primul a fost U Craiova 1948 SA – Ripensia Timișoara, care s-a și desfășurat între timp.

O altă partidă nedisputată este și Metaloglobus – Pandurii Târgu Jiu, însă FRF încă nu a decis dacă o va reprograma sau nu, după ce gorjenii n-au făcut la momentul respectiv deplasarea. FRF a transmis că echipa din Târgu Jiu nu a trimis rezultatele testelor COVID-19.

DESFĂȘURAREA ETAPEI A 5-A a LIGII 2 o poți urmări AICI

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-a-ajuns-la-momentul-adevarul-ianis-zicu-partida-de-la-slobozia-ne-va-arata-daca-suntem-pregatiti-sa-luptam-pentru-promovare-ce-spune-antrenorul-despre-ultimele-trei-achiziti-19149563

Marius ANGHEL 26 Sep. 2020, 09:54 Liga 2
Pe aceeași temă