Prima reacție oficială a conducerii Campionii FC Argeș după cazul de COVID-19 depistat în cadrul clubului: ”Sperăm să putem continua competiţia.” Jocul cu CS Mioveni a fost amânat

Marius DUINEA, Marius ANGHEL 14 Jul. 2020, 12:12 Liga 2
Prima reacție oficială a conducerii Campionii FC Argeș după cazul de COVID-19 depistat în cadrul clubului: ”Sperăm să putem continua competiţia.” Jocul cu CS Mioveni a fost amânat

Meciul Campionii FC Argeș – CS Mioveni, din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 2, care trebuia să se desfășoare în această seară, 14 iulie, de la ora 20:00, la Pitești, a fost amânat, după ce o persoană din cadrul clubului alb-violet a fost depistată pozitiv cu noul COVID-19, în urma testării efectuate ieri. Bogdan Stoica, directorul executiv al Campionii FC Argeș a venit cu o primă reacție după acest anunț făcut inițial de Federația Română de Fotbal.

Bogdan Stoica, despre cazul de COVID-19 depistat în cadrul clubului: ”Persoana depistată pozitiv este masorul”

Bogdan Stoica spune că persoana depistată pozitiv cu noul coronavirus a fost deja izolată. Este vorba, așa cum Liga2.ro a anunțat, despre unul dintre masorii echipei. În rest, ceilalți testați au ieșit negativi.

”În urma ultimei testări COVID-19, efectuată luni dimineaţă, o persoană din cadrul clubului nostru a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Am anunţat Federaţia Română de Fotbal despre acest caz şi urmează ca Direcţia de Sănătate Publică Argeş să efectueze o anchetă epidemiologică la clubul nostru. Facem precizarea că persoana depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 este masor în cadrul clubului nostru şi se află deja în izolare la domiciliu, din momentul în care a primit rezultatul testului. Menţionăm că toate persoanele care au efectuat testul de luni dimineaţă sunt negative (jucători, antrenori, magazioner, conducere administrativă, doctor). În următoarele zile, DSP Argeş va face o nouă testare. Sperăm ca rezultatele să fie tot negative pentru a putea continua competiţia”, a declarat Bogdan Stoica (foto), citat de site-ul oficial al clubului piteștean.

Chiar dacă jucătorii și antrenorii echipei Campionii FC Argeș au ieșit negativi în urma testării efectuate ieri, meciul cu CS Mioveni este amânat pentru o dată ulterioară.

Următoarea etapă a play-off-ului e programată luni și marți, 20 și 21 iulie. Argeșul are meci în deplasare la Rapid (21 iulie, ora 18:30), iar CS Mioveni joacă pe teren propriu cu UTA (20 iulie, ora 17:30). Reprogramarea partidei Campionii FC Argeș – CS Mioveni s-ar putea face pentru săptămâna următoare, pentru ziua de joi, ori peste două săptămâni, la data de 28 sau 29 iulie.

Pentru a juca următorul meci, cel cu Rapid, Argeșul trebuie să facă alte minim două testări de COVID-19 care să iasă negative.

Marius DUINEA, Marius ANGHEL 14 Jul. 2020, 12:12 Liga 2
Pe aceeași temă