EXCLUSIV | Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a semnat cu Concordia Chiajna: ”Am găsit normalitate! Apoi, m-am crucit!”

Adi MARICA 09 Jan. 2023, 13:12 Liga 2
EXCLUSIV | Prima reacție a lui Gabi Tamaș după ce a semnat cu Concordia Chiajna: ”Am găsit normalitate! Apoi, m-am crucit!”

După despărțirea intempestivă de Petrolul, în luna octombrie a anului trecut, Gabriel Tamaș s-a întors acasă și s-a antrenat cu echipa locală din Liga 2, FC Brașov. Antrenorul Dan Alexa nu s-a ascuns să spună că și l-ar dori în lot și pentru meciurile oficiale pe fostul internațional, însă varianta ca Tamaș să joace pe Tineretului era puțin credibilă.

Despre fundașul de 39 de ani s-a spus că poate continua fără probleme în prima ligă, ofertele la adresa sa au venit imediat, însă, surprinzător, acesta a ales să continue la o echipă din eșalonul secund. Nu la FC Brașov, ci la Concordia Chiajna, tot o formație aflată în prima parte a clasamentului, însă sub locurile care duc în play-off și mai apoi la lupta pentru promovare.

Gabriel Tamaș, despre alegerea de a merge la Concordia

Gabi Tamaș a explicat, pentru Liga2.ro, motivele care l-au determinat să semneze cu Concordia Chiajna.

”Am semnat cu Chiajna, în primul rând datorită prieteniei cu președintele Tănase. La Chiajna am găsit normalitate, un club la care nu există o oră întârziere la salarii. De când m-am întors în țară nu a fost club care să fie la zi cu salariile, niciodată nu am luat banii lunar! Apoi, ce bază sportivă am găsit la Chiajna m-am crucit! Este una extraordinară, aș spune în primele cinci din țară, după baza celor de la FCSB de la Berceni, Farul, FCU Craiova și U Craiova. Totul la superlativ. Toate acestea m-au convins să semnez cu Chiajna”, a spus Tamaș.

”Nu mă gândesc la retragere”

Ajuns la 39 de la ani, Tamaș spune că nu a luat în calcul varianta de a pune punct cariere de fotbalist.

”Nici nu am luat în calcul varianta retragerii și nici nu am acest gând. Mă simt încă în putere, sunt bine fizic și vreau să continui și din vară. Vom vedea până atunci ce va fi”, a mai spus fotbalistul brașovean.

După despărțirea de Petrolul, Tamaș s-a antrenat cu FC Brașov, echipă din orașul în care are domiciliul. A început sezonul la trupa ploieșteană, a evoluat în 13 meciuri din prima ligă și a marcat două goluri, dar s-a despărțit de prahoveni după o discuție telefonică aprinsă cu antrenorul Nae Constantin, făcută publică de acesta din urmă.

Fundașul a mai evoluat în Liga 2 la începutul sezonului 2020-2021, la Universitatea Cluj, timp de 9 meciuri, după aceea plecând în prima ligă la FC Voluntari.

În cariera sa, campionul cu FCSB, în 2015, a evoluat pentru FC Brașov, Tractorul Brașov, Dinamo, Galatasaray (Turcia), Spartak Moscova (Rusia), Celta Vigo (Spania), Auxerre (Franța), West Bromwich (Anglia), CFR Cluj, Doncaster Rovers, Watford (ambele din Anglia), FCSB, Cardiff City (Anglia), Hapoel Haifa (Israel), Astra, Universitatea Cluj, FC Voluntari și Petrolul Ploiești.

Pentru naționala României are 67 de meciuri și 3 goluri.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lovitura-de-imagine-data-de-concordia-chiajna-a-semnat-cu-gabriel-tamas-durata-contractului-si-ce-spune-presedintele-cristian-tanase-19257397

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gazonul-de-pe-stadionul-concordia-din-chiajna-schimbat-19257268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-doua-variante-de-cantonament-19257254

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

Adi MARICA 09 Jan. 2023, 13:12 Liga 2
Pe aceeași temă