Poli Timișoara, ”satelitul” Rapidului? Bănățenii primesc în lot încă un jucător de la giuleșteni

Marius ANGHEL 02 Aug. 2021, 17:20 Liga 2
Poli Timișoara, ”satelitul” Rapidului? Bănățenii primesc în lot încă un jucător de la giuleșteni

Politehnica Timișoara, fosta ASU Poli, fosta SSU Poli, în urma schimbărilor multiple efectuate în această vară, devine, ușor, dar sigur, ”satelitul” Rapidului în această campanie de achiziții!

Bănățenii primesc din nou o mână de ajutor din partea fraților de la București, încă un jucător al formației nou-promovate în Liga 1 urmând să joace în noul sezon pentru alb-violeți.

Rareș Lazăr, al cincilea jucător fost la Rapid care ajunge la Poli Timișoara

Dacă Poli Timișoara a fost preocupată, astăzi, să anunțe marea achiziție Roberto Hațegan, un jucător de 20 de ani care momentan e necunoscut, pentru a rămâne la echipa alb-violetă având nevoie să îl convingă în teste pe Dorin Toma, Rapid le-a luat din nou fața fraților bănățeni și a anunțat pe pagina ei de Facebook că îl direcționează către ei pe mijlocașul Rareș Lazăr (22 de ani).

În această campanie de transferuri, actuali sau foști jucători ai Rapidului trecuți către Poli Timișoara sunt portarul Harrison Devenish-Meares, fundașul Cătălin Oanea și mijlocașii Daniel Benzar și Octavian Ursu. Deci Lazăr va fi al cincilea jucător care a jucat pentru giuleșteni, iar în noul sezon va face parte din lotul timișorenilor. Al cincilea dintr-o serie de 11 achiziții făcute pentru ediția 2021-2022 de Liga 2.

Rareș Lazăr era unul dintre cei mai contestați jucători din lotul Rapidului de către suporteri

Rareș Lazăr a ajuns la Rapid în vara anului 2019, de la CS Mioveni, pe bani, și a jucat pentru echipa giuleșteană în cele două sezoane de Liga 2, 21 (1684 minute), respectiv 24 de meciuri (1347 minute), fără să înscrie. Mijlocașul defensiv nu a fost utilizat deloc în Liga 1 în cele trei partide disputate până acum de echipă, iar conducerea clubului giuleștean a decis să-l direcționeze pe jucătorul originar din Vaslui către Poli Timișoara.

Lazăr era unul dintre cei mai contestați jucători din lotul Rapidului, stilul său de joc nemulțumind mulți dintre fanii echipei. Mesajele scrise de fanii rapidiști la postarea clubului cu plecarea mijlocașului la Timișoara este un nou exemplu.

În cariera sa, Lazăr a mai evoluat pentru FC Vaslui (Liga 1) și CS Mioveni (Liga 2).

În această campanie de achiziții, cu Poli Timișoara au mai semnat Cosmin Bîrnoi, Adrian Zaluschi, Harrison Devenish-Meares, Cătălin Oanea, Sebastian Serediuc, Samuel Costea, Daniel Benzar, Octavian Ursu, Alin Minteuan, Roberto Hațegan și Robert Popeț.

Poli debutează în noul sezon de Liga 2 într-un meci în deplasare, marți, de la ora 18:00, pe Cluj Arena, cu ”U” Cluj. Echipa timișoreană și-a anunțat astăzi lotul cu care începe campionatul.

Marius ANGHEL 02 Aug. 2021, 17:20 Liga 2
Pe aceeași temă