EXCLUSIV | Poli Timișoara, în căutare de președinte! Costel Pantilimon s-a dorit în această funcție și a propus un proiect

Anda DELIU 19 Jul. 2022, 17:05 Liga 2
EXCLUSIV | Poli Timișoara, în căutare de președinte! Costel Pantilimon s-a dorit în această funcție și a propus un proiect

Tăcerea din această perioada dintre sezoane de la Poli Timișoara nu a fost cauzată doar de rușinea retrogradării sportive în Liga 3. La alb-violeți se fac schimbări în conducere și urmează, cel mai probabil, să se numească doi noi președinți, în locul celui singular de până acum, Viorel Șerban.

Se caută președinte pentru Poli Timișoara!

Poli a anunțat de ceva timp doar că nu mai fac parte din club administratorul delegat Florin Iacob, dar nici Călin Rosenblum, cel adus cu atribuții de director sportiv.

De altfel, din informațiile din fotbalul timișorean, cei doi nici nu se agreau, iar Iacob preluase toate atribuțiile lui Rosemblum din iarna trecută, care a rămas cu fișa postului, practic, goală.

Acestea nu sunt însă singurele schimbări. Ei bine, se caută și președinte. ”Da, dorim să facem unele schimbări. În acte e tot domnul Șerban, deocamdată. Dorim să numim pe cineva nou, nu va fi un vot, ci ne dorim să fie un consens. Va fi un președinte al clubului și un președinte al Consiliului de Administrație. Am considerat că e mai bine să separăm cele două entități”, a declarat, pentru Liga2.ro, rectorul Universității Politehnica din Timișoara, Florin Drăgan (foto text).

Costel Pantilimon a vrut să vină președinte la Poli

În această vară, după un an de când nu a mai fost legitimat, după alții mulți în care a fost mai mult rezervă la mai multe cluburi din Anglia, fostul portar Costel Pantilimon (35 de ani – foto principal) ar fi dorit să vină președinte la Poli. Rectorul Drăgan a confirmat acest zvon.

”Da, este adevărat. El a venit cu un proiect care nu se pliază pe ce suntem noi acum. I-am spus asta și i-am spus că este un proiect foarte bun, dar nu se potrivește în acest moment. I-am transmis că rămânem în contact pentru viitor”, a dezvăluit Drăgan.

Pantilimon a făcut în ultimul an cursuri de management. El a fost foarte iubit de fani pe timpul clubului lui Marian Iancu.

Altfel, aparent, Poli va avea un președinte nou săptămâna viitoare, cea premergătoare startului Ligii 2.

Anda DELIU 19 Jul. 2022, 17:05 Liga 2
Pe aceeași temă