Poli Iași și-a trimis o parte dintre jucători în vacanță, ceilalți vor continua antrenamentele. Fotbaliștii de care clubul s-ar putea despărți

Narcis POHOAȚĂ 05 Dec. 2022, 22:50 Liga 2
Poli Iași și-a trimis o parte dintre jucători în vacanță, ceilalți vor continua antrenamentele. Fotbaliștii de care clubul s-ar putea despărți

După o zi liberă primită după meciul cu Unirea Constanța, disputat sâmbătă și câștigat cu 2-1 la Clinceni, fotbaliștii Politehnicii Iași au revenit, luni, în Copou, într-o atmosferă apăsătoare.

Vestea cumplită a morții soției președintelui Cornel Șfaițer i-a afectat pe toți cei din jurul echipei și în special pe antrenorul Leo Grozavu, un foarte bun prieten al familiei conducătorului din Copou.

Din acest motiv, banchetul de final de an s-a transformat într-o întâlnire la un prânz în care au fost stabilite coordonatele perioadei de pregătire. Totodată, antrenorul a hotărât și lista jucătorilor care intră de marți în vacanță și cine rămâne la pregătire.

Doar 12 jucători ai Politehnicii Iași au primit vacanță

Așa cum a anunțat înaintea partidei cu Unirea Constanța, antrenorul Leo Grozavu a decis să-i mai țină la antrenamente pe unii jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon.

Au intrat în vacanță doar o parte dintre jucătorii utilizați în mod constanța, mai exact Florin Plămadă, Gabriel Vașvari, Viorel Lică, Răzvan Tincu, Shayon Harrison, Risto Jankov, Mădălin Martac, Julian Marchioni, Alin Roman și Cătălin Hlistei.

Ucraineanul Mikhaylo Plokhotnyuk și austriacul Tobias Knoflach nu vor rămâne nici ei la pregătire, însă șansele ca ei să continue la echipa din Copou sunt minime.

Amical cu Știința Miroslava

Ceilalți jucători din lot vor continua pregătirile până în jurul datei de 15 decembrie, interval în care Poli Iași va juca cel puțin un meci amical.

O primă partidă este programată joi, 8 decembrie, cel mai probabil de la ora 12:00, în compania echipei din Liga 3 Știința Miroslava, dispută în care Poli va testa și câțiva jucători tineri.

Deși au rămas la antrenamente, Tomczyk, Fosu Mensah și Del Priore ar putea pleca și ei din Copou în această iarnă, primii doi având șansele cele mai mari să se despartă de Iași.

Altfel, o delegație a clubului ieșean, din care vor face parte și jucători, va merge marți, la Vorona, la priveghiul soției președintelui Cornel Șfaițer, Daniela, care a încetat din viață duminică, la vârsta de 56 de ani.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

 

Narcis POHOAȚĂ 05 Dec. 2022, 22:50 Liga 2
Pe aceeași temă