Poli Iași reacționează după atacul primarului Chirica. Florin Briaur: ”Am încredere totală în antrenorul Costel Enache. Ne-am înhămat cu toții la o muncă titanică și este nevoie de răbdare”

Narcis POHOAȚĂ 10 Aug. 2021, 11:45 Liga 2
Poli Iași reacționează după atacul primarului Chirica. Florin Briaur: ”Am încredere totală în antrenorul Costel Enache. Ne-am înhămat cu toții la o muncă titanică și este nevoie de răbdare”

Clubul Politehnica Iași a reacționat prin managerul său general Florin Briaur după atacurile lansate luni de către primarul Mihai Chirica. Edilul i-a criticat pe jucători, pe care i-a catalogat ”slabi și neașezați în teren, unii nu au ce căuta nici măcar în Liga a 2-a”, a trimis săgeți către antrenorul Costel Enache și a sugerat conducerii clubului din Copou să ia măsuri dacă echipa va pierde și următorul meci, cel din deplasare, cu FC Hermannstadt.

Florin Briaur își arată susținerea față de antrenor și jucătorii Politehnicii Iași

Managerul general Florin Briaur a declarat că are încredere în antrenorul Costel Enache și spune că este firesc ca jocul echipei să sufere, din moment ce Poli avea doar patru jucători la antrenamente în urmă cu patru săptămâni.

”Cu toții suntem dezamăgiți de rezultatele din primele două runde. Ne-am fi dorit cu siguranță să obținem măcar câteva puncte. Este de înțeles însă că jocul suferă din moment ce în urma cu doar câteva săptămâni, Poli mai avea doar trei jucători la antrenament! Nu mai avem însă timp să ne plângem, ci trebuie să ne concentrăm să câștigăm următorul meci din campionat. Am încredere totală în antrenorul Costel Enache și în lotul de jucători că vom face un meci bun la Mediaș, cu Hermannstadt și sperăm să ne întoarcem cu un rezultat favorabil”, a declarat managerul general Florin Briaur pentru Liga2.ro.

Costel Enache și Florin Briaur, antrenorul, respectiv managerul general al Politehnicii Iași.

Obiectivul rămâne același: ”Echilibrarea financiară a clubului și promovare în Liga 1”

Oficialul din Copou a adăugat că obiectivul primordial rămâne echilibrarea financiară a clubului și a făcut apel la răbdare: ”Ne-am înhămat cu toții la o muncă titanică, cu două obiective clare: echilibrarea financiară a clubului și promovare în Liga 1. Indiferent de rezultatele de moment, cel mai important este să construim un club profesionist, să reducem cheltuielile și să obținem cât mai repede primul succes. Cu siguranță, cu răbdare vom reuși să ne îndeplinim toate obiectivele.”

Politehnica Iași a pierdut primele două meciuri din acest sezon, 0-2 în deplasare cu Petrolul și 0-1 acasă cu Concordia Chiajna., iar în următoarele trei runde va întâlni alte trei formații puternice, mult mai bine organizate, cu pretenții de play-off: FC Hermannstadt (în deplasare), Universitatea Cluj (acasă) și Poli Timișoara (în deplasare).

 

 

Narcis POHOAȚĂ 10 Aug. 2021, 11:45 Liga 2
Pe aceeași temă