EXCLUSIV | Poli Iași i-a fixat prețul lui Răzvan Onea. Reacția conducerii după interesul arătat de Rapid pentru jucător

Narcis POHOAȚĂ 23 Aug. 2021, 15:14 Liga 2
EXCLUSIV | Poli Iași i-a fixat prețul lui Răzvan Onea. Reacția conducerii după interesul arătat de Rapid pentru jucător

Jucătorul de bandă dreaptă Răzvan Onea este de departe cel mai curtat component al lotului echipei Politehnica Iași în această perioadă. Fotbalistul de 23 de ani a fost dorit cu insistență de Gică Hagi la Farul Constanța în această vară, dar oficialii celor două echipe nu au căzut la un acord, iar mutarea a căzut.

Mai nou, Rapid a intrat pe fir și îl vrea pe Răzvan Onea. Conducerea nou-promovatei în Liga 1 este însă dispusă să ofere pentru fotbalistul Iașiului doar 50.000 de euro, o sumă considerată mult prea mică de către oficialii clubului din Copou.

Poli Iași vrea minimum 150 de mii de euro pe Răzvan Onea

Ieșenii vor să plece cu tratativele de la 200.000 de euro, dar ar fi dispuși să-l cedeze pe Onea și pe 150.000 de euro. Niciun cent sub! În plus, dacă s-ar realiza, tranzacția ar putea include și aducerea unui jucător de la Rapid în Copou.

Managerul general al lui Poli Iași, Florin Briaur, a declarat pentru Liga2.ro că pe adresa clubului nu a venit nicio ofertă concretă de la Rapid, dar admite că se va așeza la masa tratativelor dacă o eventuală ofertă ar fi avantajoasă atât pentru club, cât și pentru jucător.

”Nu am primit nicio ofertă oficială pentru jucătorul Răzvan Onea. Obiectivul nostru principal este să ne păstrăm jucătorii de valoare și să construim o echipă nouă la Iași, cu care să atacăm promovarea! Dacă însă pe adresa clubului va veni o ofertă satisfăcătoare din punct de vedere financiar pentru noi și pentru jucător, abia atunci ne vom așeza la masa tratativelor. Până atunci însă, Răzvan este un jucător de bază pentru noi, iar gândurile noastre se îndreaptă spre partida de la Timișoara, unde trebuie să obținem primul succes în deplasare din acest sezon”, a declarat, pentru Liga2.ro, managerul general Florin Briaur.

  • Răzvan Philippe Onea a fost integralist în meciul de sâmbătă cu ”U” Cluj și a evoluat în toate cele patru jocuri ale echipei sale disputate în acest sezon de Liga 2, însumând 338 de minute pe teren, doar în partida cu Concordia Chiajna, scor 0-1 în Copou, fiind înlocuit.
  • Onea a mai jucat în cariera sa și pentru CS Afumați, în Liga 2 și Liga 3. La Poli Iași e din vara lui 2019 și în precedentele două sezoane de Liga 1 a prins 48 de meciuri (10+38), înscriind și două goluri.

Briaur, încrezător că Poli Iași va câștigat și la Timișoara, cu Politehnica

Totodată, Briaur este încrezător că echipa antrenată de Costel Enache poate obține cele trei puncte și la Timișoara, cu Poli Iași (joi, ora 20:00), în etapa a 5-a a Ligii 2, după ce sâmbătă a înregistrat primul rezultat pozițiv în acest sezon, 2-0 acasă cu ”U” Cluj.

”Băieții au dovedit și la partida cu Universitatea Cluj că suntem pe un drum bun, dar mai avem mult de muncă în continuare. Rămânem modești, cu picioarele pe pământ, dar încrezători în șansele noastre de a obține toate cele trei puncte din deplasarea de joi”, a spus Briaur.

În Liga 2, Poli Iași ocupă locul 12, cu 3 puncte, iar Poli Timișoara se află pe poziția a 7-a, cu 7 puncte strânse în patru meciuri.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-platita-scump-poli-iasi-a-obtinut-primul-succes-din-acest-sezon-2-0-cu-u-cluj-doi-jucatori-ai-lui-costel-enache-au-ajuns-la-spital-in-prima-repriza-19197003

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-dupa-poli-iasi-a-invins-u-cluj-fosta-sa-echipa-categoric-a-fost-cel-mai-bun-meci-al-nostru-din-acest-sezon-motivul-pentru-care-le-a-dedicat-victo-19197068

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mat-in-doua-mutari-sahista-miruna-lehaci-a-dat-lovitura-de-incepere-la-meciul-poli-iasi-u-cluj-ardelenii-au-fost-mai-buni-ca-moldovenii-doar-la-capitolul-galerie-19197249

Narcis POHOAȚĂ 23 Aug. 2021, 15:14 Liga 2
Pe aceeași temă