Poli Iași a reluat pregătirile. Costel Enache a avut doar 9 jucători la primul antrenament în Copou

Narcis POHOAȚĂ 24 Jun. 2021, 13:12 Liga 2

Costel Enache a condus, miercuri seară, 23 iunie, primul antrenament la Poli Iași.

Gruparea din Copou, retrogradată din prima ligă la sfârșitul sezonului recent încheiat, a reluat pregătirile într-un efectiv restrâns, cu doar nouă jucători, însă oficialii clubului dau asigurări că până la sfârșitul săptămânii lotul va fi completat cu noi nume.

9 jucători a avut Poli Iași la reunire

Antrenorul în vârstă de 48 de ani a avut la dispoziție doar nouă jucători, toți tineri.

Pe lângă cei cinci rămași din campionatul trecut, Ianoș Brînză, Teodor Axinte, Răzvan Onea, Francisc Cristea și Alexandru Zaharia, la primul antrenament, unul ușor, de reacomodare la efort, au fost aduși și trei tineri de la echipa de juniori a Politehnicii, Cosmin Saizu, Andrei Moisă și Rareș Purcariu. A fost prezent, venit în probe, și Alexandru Crap, ultima dată la CSM Ceahlăul.

Prima ședință de pregătire a fost coordonată de antrenorul Costel Enache, acesta avându-i alături pe ”secundul” Cristian Ungureanu și pe preparatorul fizic italian Alessandro Cittadino.

Astăzi, Costel Enache va efectua în Copou un trial la care va urmări mai mulți jucători tineri din cadrul academiei clubului Poli Iași.

Legat de perioada de pregătire, Poli ar putea pleca în cantonament în perioada 10-20 iulie, timp în care va disputa mai multe amicale.

Reunirea echipei Politehnica Iași:

https://www.youtube.com/watch?v=h9XK65cFulA

Foto și video: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-prezentat-oficial-la-poli-iasi-am-venit-cu-inima-deschisa-ce-spun-oficialii-ieseni-despre-noul-proiect-pe-doi-ani-si-cand-se-doreste-revenirea-echipei-in-liga-1-19190104

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-da-credit-tinerilor-iasiului-onea-si-francisc-cristea-sunt-jucatori-de-baza-in-sezonul-viitor-speram-sa-l-tinem-si-pe-axinte-detalii-despre-perioada-de-pregatire-19189956

Narcis POHOAȚĂ 24 Jun. 2021, 13:12 Liga 2
Pe aceeași temă