Petrolul, victorioasă în amicalul de la Sibiu cu FC Hermannstadt. Arnăutu a fost decisiv, Younes a absentat

Marius ANGHEL 18 Jun. 2020, 13:26 Liga 2
Petrolul, victorioasă în amicalul de la Sibiu cu FC Hermannstadt. Arnăutu a fost decisiv, Younes a absentat

Petrolul s-a impus la limită, cu 1-0, astăzi, în amicalul de la Sibiu cu FC Hermannstadt. ”Lupii” se deplasaseră către orașul echipei din play-out-ul Ligii 1 încă de ieri după-amiază, după antrenamentul de dimineață și după aflarea rezultatului tragerii la sorți privind programul play-off-ului de promovare din Liga 2.

După remizat pe ”Ilie Oană”, scor 0-0, cu Astra, echipă din play-off-ul Ligii 1, obținută săptămâna trecută, ”lupii” au desfășurat astăzi al doilea meci amical din această perioadă de pregătire în condiții de pandemie. Petrolul s-a deplasat la Sibiu, acolo unde a întâlnit ocupanta locului 4 din 8 în play-out-ul primei ligi, pe care a învins-o cu 1-0. Jocul s-a desfășurat în ”trei reprize a câte 30 de minute fiecare”, după cum a anunțat site-ul oficial al echipei ploieștene.

  • Testul cu Petrolul a fost primul în care echipa sibiană a fost condusă de pe margine de noul antrenor, spaniolul Ruben Albes. FC Hermannstadt are următorul meci oficial programat luni, de la ora 20:00, la Ovidiu, cu Viitorul, în etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 1.

Sergiu Arnăutu, omul decizis în amicalul FC Hermannstadt – Petrolul

Unicul gol al întâlnirii dintre Petrolul și FC Hermannstadt a fost înscris de atacantul Sergiu Arnăutu, în minutul 28, din apropierea porții adverse.

”Per-ansamblu, prestația petroliștilor a fost una consistentă, Arnăutu (28) reușind să deschidă scorul, cu o reluare din preajma careului mic. „Lupii” și-au mai creat câteva ocazii mari, pe care, însă, Roige (2 și 41), Răuță (11) sau Blănaru (57) nu au reușit să le concretizeze. Și gazdele au avut câteva șanse importante, dar Avram și Lungu au „închis” poarta petroliștilor pe tot parcursul celor 90 de minute”, a informat Petrolul.

Hamza Younes, singurul jucător al Petrolului menajat în acest test de la Sibiu

Costel Enache a început meciul cu următorul prim ”11”: R. Avram – Bărboianu, Al. Rauță, Sîrghi, Țicu – Pierce – Roige, Meza Colli, Nițescu, Vajushi – Arnăutu.

Imediat după minutul 45, antrenorul Petrolului a apelat și la ceilalți jucători din lot, singurul care nu a evoluat fiind Hamza Younes, menajat câteva zile din cauza unei probleme de natură medicală.

”Lupii” revin la Ploiești și până la startul play-off-ului, programat la 4 iulie, în prima etapă urmând a întâlni la Arad liderul UTA, Costel Enache își mai dorește încă doi adversari pentru meciuri amicale.

Foto: Petrolul Ploiești și Mihnea Popescu (Tribuna)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/azi-aflam-programul-meciurilor-play-off-ului-din-liga-2-frf-efectueaza-tragerea-la-sorti-la-ora-1200-19135977

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-e-nemultumit-de-programul-petrolului-in-play-off-insa-se-declara-optimist-in-privinta-promovarii-de-ce-considera-antrenorul-ca-actuala-echipa-are-nesansa-in-fata-19136039

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-se-pregateste-sa-joace-la-campionatul-european-nu-in-play-off-ul-ligii-2-mesajul-transmis-de-costel-enache-jucatorilor-sai-si-reactia-capitanului-marinescu-despre-programu-19136080

https://liga2.prosport.ro/special/fostul-petrolist-jean-claude-bozga-ajuns-la-36-de-ani-acum-jucator-in-danemarca-spune-ca-vrea-la-nationala-romaniei-simt-ca-as-putea-fata-motivul-pentru-care-urmareste-meciurile-19136109

Marius ANGHEL 18 Jun. 2020, 13:26 Liga 2
Pe aceeași temă