Octavian Grigore asigură interimatul la Petrolul pentru meciul cu ”U” Cluj. Ce obiectiv are și ce se va întâmpla după ultimul joc din sezonul regular

Marius ANGHEL 23 Mar. 2021, 13:08 Liga 2
Octavian Grigore asigură interimatul la Petrolul pentru meciul cu ”U” Cluj. Ce obiectiv are și ce se va întâmpla după ultimul joc din sezonul regular

Petrolul și-a stabilit antrenorul interimar după demisia lui Viorel Moldovan, produsă după înfrângerea de pe teren propriu cu CS Mioveni (scor 0-1), din penultima etapă a sezonului regular al Ligii 2, care a redus aproape la maximum șansele de accedere în play-off-ul de promovare.

Octavian Grigore (56 de ani) revine în funcția de antrenor principal la Petrolul, pe care a mai ocupat-o de două ori în cadrul noului proiect. Când echipa a activat în Liga 4 și Liga 3, el fiind pe bancă la obținerea primei promovări, cât și o perioadă scurtă în Liga 2.

Decizia de revenire a actualului director tehnic al Academiei de copii și juniori a Petrolului ca antrenor principal al primei echipe, chiar și pentru măcar un meci, a fost luată de Consiliul Director al clubului ploieștean.

Octavian Grigore revine ca antrenor principal la Petrolul

În deplasarea de la ”U” Cluj, când se joacă duminică, de la ora 15:00, Octavian Grigore îi va avea în stafful tehnic pe Ciprian Pura, Gheorghe Liliac și Cătălin Grigore și Lucian Nedelcu, acesta din urmă ca preparator fizic.

Cu o victorie și mai multe rezultate favorabile în celelalte jocuri ale etapei a 21-a, Petrolul mai poate prinde play-off-ul. Îi trebuie însă o minune dumnezeiască, așa cum s-a exprimat fundașul Viorel Lică.

”Vreau să arătăm că suntem o echipă bună și că putem câștiga la Cluj. Acesta este obiectivul nostru pentru acest joc, indiferent de locul pe care îl ocupăm în acest moment în clasament”, a declarat Octavian Grigore, cel care și-a petrecut întreaga carieră de fotbalist în culorile ”Lupilor Galbeni”.

Petrolul își va numi un nou antrenor pentru ”partea a doua a sezonului”

Grigore va aigura interimatul pentru meciul cu ”U” Cluj, ultimul din sezonul regular, urmând ca apoi, cel mai probabil, conducerea clubului să numească un antrenor pentru ceea ce urmează pentru echipă.

”Octavian Grigore va conduce echipa noastră, din postura de antrenor principal, la ultima partidă din cadrul sezonului regular al Ligii 2, care se va desfășura duminică, la Cluj.

Decizia a fost luată de către conducerea executivă a clubului, care s-a reunit în regim de urgență, ca urmare a demisiei fostului tehnician Viorel Moldovan.

Pentru pregătirea jocului de la Cluj, Octavian Grigore va fi ajutat de către un colectiv tehnic alcătuit din Ciprian Pura, Gheorghe Liliac și Cătălin Grigore, preparator fizic fiind Lucian Nedelcu.

În perioada următoare, conducerea clubului va analiza opțiunile pentru numirea unui antrenor care să conducă echipa începând din partea a doua a sezonului.

Partida dintre Universitatea Cluj și FC Petrolul Ploiești se va disputa duminică, 28 martie, de la ora 15.00, pe Cluj Arena”, a anunțat Petrolul printr-un comunicat.

În acest moment, cu o etapă înainte de finalul sezonului regular, Petrolul ocupă locul 11, cu 28 de puncte acumulate în 18 meciuri desfășurate în 20 de etape. ”U” Cluj, ultima adversară, e pe locul 10, cu 29 de puncte.

Ultimul loc care asigură accederea în play-off, 6, este ocupat acum de Metaloglobus, care are 30 de puncte. Tot 30 de puncte au și echipele clasate pe pozițiile 7 și 8, CS Mioveni și Rapid.

Marius ANGHEL 23 Mar. 2021, 13:08 Liga 2
Pe aceeași temă