Petrolul și-a completat stafful tehnic. Unul dintre ultimii doi sosiți în echipa lui Nicolae Constantin vine de la rivala Astra

Marius ANGHEL 10 Jun. 2021, 11:43 Liga 2
Petrolul și-a completat stafful tehnic. Unul dintre ultimii doi sosiți în echipa lui Nicolae Constantin vine de la rivala Astra

Stafful tehnic al echipei Petrolul Ploiești s-a întregit în această săptămână, cu câteva zile înainte de reunirea echipei pentru pregătirea noului sezon de Liga 2, ediția 2021/2022. Cătălin Grigore (43 de ani) a acceptat propunerea clubului de a continua ca antrenor de portari, iar Carmel Bărbulescu (52 de ani – foto principal, în stânga, alături de Claudiu Tudor) vine ca preparator fizic.

Acesta din urmă a activat ultima dată ca antrenor principal la AFC Astra 2, echipă din Liga 3, formația secundă a retrogradatei în Liga 2 Astra.

Cătălin Grigore rămâne antrenorul de portari la Petrolul, Carmel Bărbulescu este preparatorul fizic

În această perioadă de pauză dintre sezoane, Petrolul l-a numit antrenor principal pe Nicolae Constantin (47 de ani), care și l-a adus ca antrenor secund pe Valentin Bădoi (45 de ani), cu care a lucrat și la ultima echipă la care a activat, la Fotbal Comuna Recea. Acum, stafful lui Nae Constantin îi include și pe antrenorul de portari Cătălin Grigore și pe preparatorul fizic Carmel Bărbulescu.

În plus, gruparea ploieșteană și-a adus și un director sportiv, pe fostul fotbalist Claudiu Tudor (36 de ani), și până acum a perfectat trei achiziții: Marius Coman (atacant, ex Fotbal Comuna Recea), Darius Buia (mijlocaș, ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu) și Eugeniu Cebotaru (mijlocaș, ex Academica Clinceni).

”✍️ Cu câteva zile înainte de startul antrenamentelor pentru noul sezon, reunirea echipei noastre fiind programată pentru luni, 14 iunie, stafful tehnic cu care va colabora Nicolae Constantin a prins contur. Astfel, antrenorul pentru portari, Cătălin Grigore, a semnat un nou angajament, fiind, totodată, definitivată înțelegerea și cu responsabilul cu pregătirea fizică, Gheorghe Carmel Bărbulescu.
✅ În vârstă de 51 de ani, Bărbulescu are o experiență bogată atât în România, cât și în campionate din străinătate. A lucrat la Gaz Metan Mediaș, Gloria Bistrița, în Liban, iar, apoi, a făcut parte din staff-ul lui Marius Șumudică, cu care a colaborat la Gloria Bistrița, Rapid, FC Vaslui, AO Kavala (Grecia), Astra, FC Brașov, Al-Shaab (Emiratele Arabe Unite), Neftchi Baku (Azerbaidjan), Kayserisport (Turcia) sau Al-Shabab Riyadh (Arabia Saudită). În ultimul sezon, Bărbulescu a fost antrenor principal al Astrei II, dar și, pentru o vreme, preparator fizic al primei echipe.
⚽️ Revenit, vara trecută, la Petrolul, Cătălin Grigore (43 ani) continuă, astfel, pe banca „lupilor”. Fost jucător al „lupilor”, la începutul anilor 2000, campion, mai apoi, cu Unirea Urziceni, Grigore a mai lucrat, ca antrenor pentru portari, la echipa noastră, între 2013-2016 și 2017-2018, având, de asemenea, experiențe într-un post similar la Dinamo și Al-Hazim (Arabia Saudită).
Mult succes, Gheorghe Bărbulescu și Cătălin Grigore!”, a anunțat clubul Petrolul Ploiești pe pagina sa de Facebook.

Cătălin Grigore va continua să-l antreneze pe portarul Raul Avram la Petrolul. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Foto principal: Petrolul Ploiești

Marius ANGHEL 10 Jun. 2021, 11:43 Liga 2
Pe aceeași temă