Petrolul s-a despărțit și de ultimul jucător rămas dintre cei „exilați”. „Mi-aș fi dorit să duc echipa la care am venit cu tot sufletul în Liga 1”

Ultimul jucător rămas la Petrolul dintre cei anunțați de club că nu mai sunt doriți și pentru partea a doua a sezonului s-a săturat să se antreneze singur și a acceptat condițiile de despărțire. Alexandru Munteanu și-a reziliat și el contractul cu echipa ploieșteană și și-a anunțat plecarea printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ajuns la Petrolul în vara trecută și văzut ca un jucător care va aduce un plus în încercarea clubului de a obține fără emoții promovarea în Liga 1, mijlocașul Alexandru Munteanu (32 de ani) nu a impresionat și în această iarnă a fost inclus pe lista neagră. Fostul jucător al echipei Gaz Metan, ACS Poli sau Dunărea Călărași a marcat un gol în cele 603 minute în care a evoluat pentru „lupi”, în 11 meciuri, dintre care în opt ca titular și în toate fiind înlocuit.

Acum, rămas ultimul dintre „exilații” Petrolului, Munteanu n-a mai suportat să se pregătească singur și a decis să plece.

„Atunci când pornești la un drum, îți trasezi niște obiective și ai impresia că știi pas cu pas ce urmează, însă nu mereu ceea ce îți propui se și materializează!
Azi, am încetat colaborarea cu Petrolul Ploiești, echipa pe care mi-aș fi dorit să o duc în Liga 1 și la care am venit cu tot sufletul.
Pe această cale vreau să le mulțumesc celor care au crezut în mine și să le urez baftă la îndeplinirea obiectivului.
🟡🔵FCPP🐺”
, a scris Alexandru Munteanu pe pagina sa de Facebook, la postare atașând și opt poze cu el în tricoul Petrolului sau cu galeria echipei ploieștene. Ulterior, și-a schimbat poza de profil, în care era în echipamentul „lupilor”, cu alta în tricoul unei foste echipe pentru care a jucat, ACS Poli.

Munteanu era ultimul rămas dintre cei șapte jucători ai Petrolului trimiși să se antreneze separat, la stadionul Vega din Ploiești. Cezar Lungu și Ștefan Bărboianu au fost reprimiți în lot, Ionuț Cioinac a ajuns la Turris Oltul, Mădălin Mihăiescu și Alexandru Zaharia sunt la Steaua, iar Petru Racu e și el liber de contract acum.

Până acum, Petrolul a achiziționat patru mijlocași: Mihai Nițescu (19 ani), Pol Roige Rodriguez (25 ani, spaniol), Michael Leonel Pierce (26 ani, argentinian) și Armando Vajushi (28 ani, albanez), iar în lotul care astăzi se întoarce din cantonamentul din Antalya se află și un fundaș central basarabean Radu Rogac, încă aflat în probe.

Pe aceeași temă