Petrolul s-a despărțit de încă un jucător adus pentru promovare. Lista cu cei plecați în această iarnă a fost completată cu al nouălea nume

Cu mai puțin de două zile înainte de plecarea în al doilea cantonament pe care îl desfășoară în acest an în Turcia, Petrolul a anunțat despărțirea de încă un jucător pe care l-a avut în lot în prima parte a sezonului. Brazilianul Walace Alves da Silva (30 ani) și-a reziliat, vineri, contractul cu echipa ploieșteană după ce a devenit din nou indisponibil pentru o perioadă îndelungată, din cauza unei reaccidentări.

Adus vara trecută de Petrolul pentru a oferi siguranță în defensivă, Walace Alves da Silva a fost utilizat în prima parte a sezonului Ligii 2 în doar șase meciuri, șapte, dacă punem la socoteală și prezența din Cupa României, după care o accidentare suferită la mijlocul lunii septembrie l-a făcut indisponibil pentru restul anului. Brazilianul care în România a mai evoluat pentru FC Argeș, Rapid, FC Olt Slatina, Juventus București, FC Voluntari și Dunărea Călărași a mers apoi în cantonament în Turcia cu echipa ploieșteană, însă după o scurtă perioadă accidentarea i-a recidivat și a fost trimis în țară pentru consultații amănunțite.

Devenit din nou indisponibil, clubul și fundașul central au ajuns la un acord în privința rezilierii amiabile a contractului.

„FC Petrolul Ploiești și jucătorul Walace Alves da Silva au ajuns la un acord privind încetarea raporturilor contractuale. Sosit, la începutul sezonului, la Ploiești, fundașul central brazilian a bifat șapte partide oficiale în tricoul „galben-albaștrilor” pe parcursul stagiunii 2019-2020.
Mulțumim, Walace, pentru activitatea depusă în această perioadă și îți urăm mult succes în cariera viitoare!”, a anunțat Petrolul.

Cătălin Ștefănescu, Ionuț Cioinac, Mădălin Mihăescu, Alexandru Zaharia, Petru Racu, Bogdan Gavrilă, Alexandru Munteanu, Guy Gnabouyou și Walace Alves da Silva sunt jucătorii care s-au despărțit de Petrolul în această pauză de iarnă.

Foto: FC Petrolul Ploiești

Pe aceeași temă