Petrolul și-a adus un nou mijlocaș ”under”, tot sub formă de împrumut din Liga 1. A treia achiziție a ”găzarilor” din această iarnă a activat la juniori la Inter Milano sau Lokeren

Marius ANGHEL 08 Jan. 2021, 14:47 Liga 2

Petrolul a perfectat o nouă achiziție în 2021, a treia pentru partea a doua a sezonului Ligii 2. Ploieștenii l-au împrumutat pe Vlad Nicolae Mitrea, un mijlocaș central de 19 ani de la prim-divizionara Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Mitrea vine să acopere locul lăsat liber de plecarea lui Răzvan Matiș (19 ani). Mijlocașul ”under” a fost rechemat de Viitorul, clubul de care aparține contractual.

Vlad Mitrea, împrumutat de Petrolul de la Sepsi OSK

Vlad Mitrea este al treilea transfer perfectat de Petrolul în această iarnă, după mijlocașul Silviu Pană (29 de ani) și fundașul Ștefan Bărboianu (33 de ani), ambii aduși de la Turris Oltul Turnu Măgurele.

Mitrea, originar din București, a fost utilizat de Sepsi OSK în șase meciuri în acest sezon de Liga 1, în care a totalizat doar 134 de minute pe teren. A jucat în partidele cu U Craiova (0-1), CFR Cluj (0-0), Astra (2-2), Campionii FC Argeș (1-0), FC Hermannstadt (1-1) și Gaz Metan Mediaș (3-0).

În trecut a activat la juniorii cluburilor Inter Milano (Italia) și Lokeren (Belgia).

”Tânărul mijlocaș central Vlad Nicolae Mitrea (19 ani) va evolua, până la finalul acestei stagiuni, pentru FC Petrolul Ploiești.

Născut în anul 2001, noul echipier al „lupilor” a fost împrumutat de la prim-divizionara Sepsi OSK Sf. Gheorghe, formație pentru care a bifat, în acest sezon, cinci apariții, iar, de astăzi, a intrat în programul de pregătire al formației noastre.

Mitrea a evoluat, anterior, pentru echipele de juniori U17 și U18 ale lui Internazionale Milano, iar, între 2019 și 2020, a fost legitimat la gruparea belgiană KSC Lokeren. De asemenea, are trei apariții și un gol marcat pentru România U17, precum și trei jocuri disputate pentru reprezentativa U18.

Bun venit, Vlad Mitrea!”, a anunțat Petrolul.

Petrolul s-a reunit în data de 6 ianuarie, până în 16 ianuarie se pregătește pe plan local, iar apoi merge într-un cantonament la Brașov, unde stă până la 31 ianuarie.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-petrolul-si-a-reluat-antrenamentele-cu-27-de-jucatori-dar-destul-de-multi-absenti-silviu-pana-si-stefan-barboianu-sunt-primele-doua-achizitii-19163862

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gandurile-lui-silviu-pana-si-stefan-barboianu-dupa-primul-antrenament-cu-petrolul-moldovan-mai-vrea-cel-putin-trei-achizitii-lazar-vorbeste-de-plecari-au-inteles-ca-le-va-fi-greu-sa-se-imp-19163924

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolistii-storsi-de-energie-la-testul-gacon-un-junior-e-printre-remarcatii-examenului-fizic-ucigator-programul-pregatirii-de-iarna-al-echipei-ploiestene-19164001

Marius ANGHEL 08 Jan. 2021, 14:47 Liga 2
Pe aceeași temă