Petrolul a învins CS Afumați într-un amical disputat într-un ”veritabil decor hibernal”. Arnăutu a revenit cu gol

Marius ANGHEL 06 Mar. 2021, 18:04 Liga 2

Fără meci oficial în etapa din acest weekend în campionatul Ligii 2, fiindcă ar fi trebuit să întâlnească pe teren propriu echipa Turris Oltul, retrasă din competiție în această iarnă, Petrolul și-a programat pentru astăzi, 6 martie, un meci amical.

A întâlnit la stadionul de la Strejnic formația de Liga 3 CS Afumați, liderul Seriei a 3-a, pe care a învins-o cu 2-0, după ce a înscris câte un gol pe repriză.

Pană și Arnăutu au marcat golurile victoriei Petrolului cu CS Afumați

Într-un ”veritabil decor hibernal”, așa cum anunță Petrolul să s-a disputat amicalul cu CS Afumați, deoarece și în zona Ploieștiului s-a nins abundent, Viorel Moldovan și-a utilizat jucătorii mai puțin folosiți în campionat sau Cupa României într-un test, așa cum o făcea și în urmă cu două săptămâni.

Petrolul s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de Silviu Pană (6) și Sergiu Arnăutu (48).

Petrolul: R. Avram – Bărboianu, Mondragon, Huja, Manolache – Sil. Pană, Mitrea – M. Bratu, Ekollo, Saim Tudor – Arnăutu
Rezerve: Cebotari – Mih. Constantinescu, Val. Balint, Poelmans, Vl. Bogdan, Popovici
Antrenor: Viorel Moldovan

CS Afumați: Obretin – Babaua, Ad. Popa, Robicek, Arnold – Rz. Avram, I. Tudorache, Andr. Neagoe, M. Ghiță – Mug. Dedu, Buduroi
Au mai evoluat: Dr. Dumitrescu – Vas. Ștefan, Mih. Dumitescu, Oct. Nedelcu, Sab. Alexe
Antrenor: Vasile Neagu

  • În această iarnă, Petrolul a mai înregistrat următoarele rezultate în meciurile amicale: 7-0 cu CSO Plopeni, 2-0 cu SC Popești Leordeni, 2-1 cu Dunărea Călărași, 3-1 cu AFC Odorheiu Secuiesc, 0-0 cu Aerostar Bacău, 7-0 cu Astra 2 și 5-0 cu Șomuz Fălticeni.
  • De partea cealaltă, CS Afumați a mai disputat amicale și cu SC Popești Leordeni (1-2), CS Tunari (3-1), SCM Gloria Buzău (3-2), Viitorul Ianca (3-1), FCSB 2 (2-1) și CSO Plopeni (2-2).

Petrolul joacă la Concordia Chiajna, CS Afumați merge la Gloria Albești

După disputarea a patru jocuri în etapa a 18-a a Ligii 2, Petrolul a fost depășită doar de FK Csikszereda, care a învins Rapid cu 3-1 și a urcat pe locul 2, cu 28 de puncte. ”Lupii” sunt, momentan, pe poziția a 4-a, cu 27 de puncte, la fel ca Dunărea Călărași și Rapid, care au un golaveraj inferior. Mai pot pica însă în clasament până la finalul rundei.

Următorul meci oficial îl are la data de 11 martie, de la ora 17:00, în etapa a 19-a, în deplasare la Concordia Chiajna, echipă care stă și ea în această rundă.

De partea cealaltă, CS Afumați începe meciurile oficiale în weekendul următor, la data de 13 martie, de la ora 15:00, când joacă în deplasare la Gloria Albești. Echipa ilfoveană este liderul Seriei a 3-a a Ligii 3 după primele 10 etape, cu 28 de puncte acumulate, fiind la șapte puncte peste Mostiștea Ulmu.

Foto: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-18-de-la-ora-1100-se-joaca-la-slatina-bacau-si-buzau-meciul-rapidului-incepe-la-ora-1200-19172865

Marius ANGHEL 06 Mar. 2021, 18:04 Liga 2
Pe aceeași temă